Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ja wczoraj wyszłam na sekundę pierwszy raz z domu do sklepu naprzeciw bloku powietrza zaczerpnąć, tatuś z maleństwem został śpiącym, a tu w sklepie się śmieją gdzie brzuch zgubiłam i jak to w ogóle,że wstałam, chodzę , nawet do sklepu,że nie leżę i nie zdycham w łóżku,heheh uśmiałam się, bo nawet chwili w ciągu tego tygodnia takiej nie miałamdobrze mi tak, obiady robione, domek posprzątany, dziecię najedzone,hehe naprawdę życzę wam dziewuszki,żebyście tak szybko dochodziły do siebie
ja co prawda trochę byłam zmuszona, mąż nawet dnia wolnego nie dostał po naszym wyjściu..ale to inna bajka,obiecane miał przynajmniej tydzień bądź 2, dlatego zrezygnował z urlopu za zeszły rok,gdzie nie miał ani jednego dnia wolnego
trzymam kciuki na przygotowujące się mamuśki, baby witaj w domku, ale dał ci mały pospać dziś![]()
mojemu dziecku chyba za dobrze u mnie albo wrodzila sie w tatusia. objad zrobiony, 2 prania zrobione, wyprasowana gora prania, podlogi wyszorowane a ona dalej mocno sie mnie trzyma. Albo wrodzila sie w tatusia czyli ciagle spoznienia nawet kilku godz. I to ma sens. Moja starsza corka spieszyla sie na swiat i teraz jest zawsze wszedzie szybko np wychodzi o 7.35 do szkoly jak ma na 8, a szkola graniczy z naszym blokiem.![]()
a Kubuś szczęśliwy, a my z nim.
no to super poprawila mi humor...najgorsze ze nie mam pomyslu jak to zmienic ehh

Ja nie wiem, co tym teściowym tak odbija - moja tez już kilka wersji terminu dla mnie miała. Więc ja już ze 3 razy powinnam być rozpakowana. Olać to. A ze znakiem zodiaku to już teorie były jak tylko się rodzina dowiedziała że jestem w ciązy i na kiedy orientacyjnie termin. Powinnaś wtedy, albo nie wtedy, bo to bo tamto. Jakby to miało jakiekolwiek znaczenie. Przecież najważniejsze by dziecko zdrowe było,nie?wilmek-moja tesciowa ostatnio powiedziala ze fajnie by byo jakbym po 20-stym urodzila bo mala by byla z pod znaku byka. Myslalam ze ja rozszarpie!!!! powiedzialam co mysle o tym pomysle to zamilkla
ale tak ze skurczami od razu, co?