Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ubaw po pachyskorupka głodna, zła i sfrustrowana to ja w nocy jestem, jak mały wyssa jednego cyca, potem drugiego, dalej płacze, a sie ruszyc nie mogę bo mi wisi na cycu, a i jeszcze najlepiej jak siku mi sie chce do tegono ubaw po pachy
Ogólnie to w nocy asekurujemy się małą porcja mieszanki, bo Kubuś ma wyjatkowy apetyt właśnie w nocy i mojego nie starcza. Dostanie 20ml i jest grzeczny jak aniołeczek.
Może mi dziewczyny podpowiecie... w szpitalu pielęgniarki smarowały małego po kapieli oliwką (nie wiem jaką), ja mam Nivea białą, ale wyszła mu wysypka, i tak mi sie wydaje, że to po tym właśnie (a niby hipoalergiczna)... i nie wiem co teraz, spróbowqać innej firmy? bo na balsam to za wcześnie jest.
I jeszcze jedno pytanie... W zaleceniach ze szpitala mam wpisane " dostarczenie karty szczepień do poradni D w ciagu 7 dni", to mam tylko ta karte dostarczyć, czy juz na konkretną wizyte do pediatry umówić?