Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
haha to ja ci zapodam demotywatora ktory przed sekunda robroił mnie na łopatkiTez sie nudze, marudzic juz mi sie nie chce, humor jakis kiepski sie zrobil....
moze mi? :-) pisala ze jedzie i mamy 3mac kciuki to moze napisze jak bedzie po? przynajmniej ja o to prosilam ;-)ciekawe do kogo aenye napisze smsa?! umawiała się z kimś?!
One sa nieregularne i nie sa bardzo bolesne...To jest takie mega napianie rozchodzace sie na caly brzuch...kochana na moje oko to jest to. Zmykaj na IP jezeli masz miec CC, bo dalej czekajac w domu pewnie urodzisz SN :-)Witam Was...
Jakis czas temu cos tam do Was pisalam...Ale czytam na biezaco...I wiem ze duzo juz tuli Maluszki...GRATULACJE!!!
ZDjecia tez ogladam:-)
Teraz tak o sobie ale mam dylemat...Pomozcie..!!To moja 1 ciaza...Dzxis koncze 39 tydz...Rano bylam na KTG ktore zarejestrowaly 2 skurcze do 100,,i 3 skurcze do 70... Dodam ze mam miec cc, ale mam czekac az zacznie sie akcja porodowa i wtedy zrobia...
Od godz 14-15 mialam skurcze co 10,16,18,7 min..Od 15-16 byly co9,8,10,12min...I od 16 ida co 5,7,11 min...Nie wiem co robic...Mam takiego stracha ze nie wiemOne sa nieregularne i nie sa bardzo bolesne...To jest takie mega napianie rozchodzace sie na caly brzuch...
Od poczatku boje sie tego ze nie rozpoznam i nie bede wiedziala kiedy mam jechac..
Przepraszam ze tak dlugo o sobie ale niektore z Was doswiadczone juz...A duzo juz rozpakowwanych:-)

daj znac jak bedziesz juz po ;-)no pewnie jeszcze troche tam posiedziasiunia - no to nasza aenye się rozkręcaSuper, akcja postępuje
![]()
jak teraz ma 2cm to mysle ze pod wieczor sie wysypie;-) bo u niej wolno to idzie jak u mnie :-) ehhh, fajnie ma co? Tzn nie o bol mi chodzi

hihi