Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
haha to ja ci zapodam demotywatora ktory przed sekunda robroił mnie na łopatkiTez sie nudze, marudzic juz mi sie nie chce, humor jakis kiepski sie zrobil....
moze mi? :-) pisala ze jedzie i mamy 3mac kciuki to moze napisze jak bedzie po? przynajmniej ja o to prosilam ;-)ciekawe do kogo aenye napisze smsa?! umawiała się z kimś?!
One sa nieregularne i nie sa bardzo bolesne...To jest takie mega napianie rozchodzace sie na caly brzuch...kochana na moje oko to jest to. Zmykaj na IP jezeli masz miec CC, bo dalej czekajac w domu pewnie urodzisz SN :-)Witam Was...
Jakis czas temu cos tam do Was pisalam...Ale czytam na biezaco...I wiem ze duzo juz tuli Maluszki...GRATULACJE!!!
ZDjecia tez ogladam:-)
Teraz tak o sobie ale mam dylemat...Pomozcie..!!To moja 1 ciaza...Dzxis koncze 39 tydz...Rano bylam na KTG ktore zarejestrowaly 2 skurcze do 100,,i 3 skurcze do 70... Dodam ze mam miec cc, ale mam czekac az zacznie sie akcja porodowa i wtedy zrobia...
Od godz 14-15 mialam skurcze co 10,16,18,7 min..Od 15-16 byly co9,8,10,12min...I od 16 ida co 5,7,11 min...Nie wiem co robic...Mam takiego stracha ze nie wiemOne sa nieregularne i nie sa bardzo bolesne...To jest takie mega napianie rozchodzace sie na caly brzuch...
Od poczatku boje sie tego ze nie rozpoznam i nie bede wiedziala kiedy mam jechac..
Przepraszam ze tak dlugo o sobie ale niektore z Was doswiadczone juz...A duzo juz rozpakowwanych:-)

daj znac jak bedziesz juz po ;-)no pewnie jeszcze troche tam posiedziasiunia - no to nasza aenye się rozkręcaSuper, akcja postępuje
![]()
jak teraz ma 2cm to mysle ze pod wieczor sie wysypie;-) bo u niej wolno to idzie jak u mnie :-) ehhh, fajnie ma co? Tzn nie o bol mi chodzi

hihi