reklama

Kwiecień 2011

lilou, no ja juz potracilam wszelkie nadzieje, ale w sumie nic mi nie zostalo to moge sobie marzyc, ze to cos da :-)
Ja z kolei nie mam spania. Od tygodni wstaje o 5-6h razem z moim M, z tym, ze On leci do pracy, a ja siedze i sie nudze niemilosiernie :-)
Ide zaraz na spacerek :-) Kazda tak chodzi to nie bede gorsza ;-) Tylko czekam na mezula.
koot witamy z powrotem! A co to za narosla ma Synek? To jakies grozne, czy co?
Jakies wiesci od skorupki ktos ma??

reklama
Hej, dziewczyny. :-)

wlasnie leze w lozku od paru ladnych godzin i sie nudze, bo moje dziecko..... Spi! :-D

jak sie urodzil mezul go nakarmil i zasnal... No i spi, a ja juz nie wiem co mam robic. Mezul siedzi obok i czeka az malutki sie obudzi, a Madi nas olal :-D haha
tez wam zycze takich dzieci :-D

mam zdjecia Madusia ale nie wiem komu przeslac bo do Wilmek nie dochodza.
Drannissimo moge do Ciebie?

Tylko ze moje mmsy nie przechodza do pl... Chyba ze z meza komy sprobuje. :-D

antonina to czekaj sprobuje do Ciebie od meza :-)

a humorek dopisuje. Ciesze sie ze wybralam cc. Narazie przynajmniej. :-)

:-D ja sie lodow na jadlam mniam mniam ale chyba pojde jeszcze na takie z maszyny a co :-D:rofl2: jak jesc to jesc , widze smaki wam na robilam.

Po spacwerze boli mnie aby krzyz ale z mezulem pojde jeszcze raz.... a moze rower?? tylko jak ja na niego wejde???:szok::confused:

Podbrzusze mnie nie ziemsko boli...

Ja czopa w gatkach co chwila szukam i znalezc nie moge.... takie smarko-gluty mam od 2tyg raz wiecej raz mniej... ale one u mnie to nic nie znacza

ja dzis jestem megaaaa spiaca normalnie na stojaco mnie bierze i caly dzien glodna

Ostatnia edycja:
jankesowa - Ty wariacie...tyle lodów:-D ja już sms posłałam do swojego małżona żeby wracając zahaczył o jakis sklep i kupił mi duuużo lodów. W LIDlu jakies praliny lodowe są podobno, na ulotce wyczytałam:-D

ja to normalnie sie modle o jakikolwiek ból, pomijam ból kręgosłupa który nie zwiastuje niestety porodu, a mnie nic, ani podbrzusze ani nic, czasami tylko jak wstaje albo przy łazeniu cos zakuje aż sie zegne wpół, ale to już mam od jakis 2 tyg. a tak to żadnych skurczy......cccciiiiiszaaaa.

ja sie tez czopem za bardzo nie przejęłam bo wiem że juz niejedna z nas tu o nim pisała - i nie zawsze on cos oznaczał a raczej rzadko szybki poród

asiunia Gratulacje!!! ale super że możesz już do nas zaglądać!!! i pozazdrościć snu synka:-) ech wogóle pozazdrościć rozpakowania:-)

Ciekawe jak reszta rozpakowanych mamuś się czuje :confused:

nie szalejcie z tymi lodami:-)też mam teraz ochotę :happy2:
pobiegałam trochę po schodach (wcześniej nie mogłam się wczołgać na to trzecie piętro a trochę mobilizacji i co drugi schodek przeskakiwałam :-D)

asiunia super ze Madus taki grzeczny :-)
a mnie naszla ochota na salatke kalafiorowa juz wymyslilam jak zrobie zagladam do lodowki a tam majonez wyszedl nosz...musze wymyslic cos innego na moja zachcianke ;)

reklama
Asiunia super, że synuś taki grzeczniutki :) mój całą pierwsza noc płakał i co chwilę chcial do piersi... ale ja i tek nie mogłam spać bo było strasznie gorąco więc mogłam go karmić co chwilkę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry