U
użytkownik 838
Gość
jankesowa Ty mnie nie strasz! Moja jak sie urodzi bedzie juz 11 dni po terminie! Wezmy sie nie nakrecajmy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
antonina no dokładniusio! mnie tylko strasznie boli zaraz pod żebrem prawym, to wątroba albo trzustka. Normalnie pali mnie żywym ogniem od środka w tym miejscu. i zastanawiam sie tylko czy ten ból ma związek z moją cholestazą, czy powinnam sie niepokoić czy nie. Nie chce dzwonić do gina, bo zawsze jak mu mówie, że coś mnie boli to on mówi że to normalne i zeby się nie przejmować. Generalnie to czuje że by to zlał.. Innymi bólami sie nie przejmuje, a ten jakoś tak mnie niepokoi, i nie wiem czy tylko ja tak mam czy nie...
Ależ zagmatwałam, mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi![]()
może i tak, może i uciska tylko....
wykombinowałam że jadę sobie jutro na ..................... ktgna zakupach już byłam, nie pomogło, więc może ktg pomoże
![]()