mamusiaDorusia
Fanka BB :)
morgaine-ja tak dziś z doskoku-mam już te sukienki,tylko fotki pstryknę i możesz oglądać;-)
U nas dzień cały na powietrzu,dużo to daje ,bo dziecię b.dotlenione... Leży sobie w wózku,bo jak wieje-to go nie wyciągam,a na karmienie idziemy do domu.
Też czekam na chustę,ciekawe czy się sprawdzi.Wzięłam elastyczną na początek.Jak będzie git-to później skuszę się na tkaną.Oby
ducha,lilou-nie ma jak w domku,co>!Super,że już jesteście!!!
U nas dzień cały na powietrzu,dużo to daje ,bo dziecię b.dotlenione... Leży sobie w wózku,bo jak wieje-to go nie wyciągam,a na karmienie idziemy do domu.
Też czekam na chustę,ciekawe czy się sprawdzi.Wzięłam elastyczną na początek.Jak będzie git-to później skuszę się na tkaną.Oby
ducha,lilou-nie ma jak w domku,co>!Super,że już jesteście!!!
no i szkoda marnowac taki material genetyczny. 
jakas masc zapisala bo malusio tego ma i narazie nic wiecej z tym nie robimy tylko czekamy (pierwszy powod do wycia), drugi wrocilismy do domu a tu ciotka z katarem jakims i zarakaznym zapaleniem spojowek myslalam ze szalu dostane grzecznie tylko zapytalam czy wie ze takie male dziecko wszystko lapie i pojechali ale co byla w domu i fotykala co nie co do byla no i maly w nocy juz znowu wiekszy katar a rano nie wspomne :-( wieczorem od 20 do 23 nie spal tylko plakal i nie wiedzial czego chce nie szlo go uspic bylam bezradna czulam sie fatalnie jako matka. Do lozeczka nie dalo sie go odlozyc... wiec zasnal z cyckiem jako smoczkiem i tak spalismy nie mialam sumienia znowu go przekladac i budzic tyle sie biedak na plakal. spal do 2 potem do 4 i o 4 znowu byl placz bo nosek zatkany i cos sciagnac frida nie idzie wysoko siedzi. Swoja droga jak sie okaze ze maly sie zarazil to ciotka dostanie taki zje**** ze nie bedzie wiedziala jak sie nazywa pierwszy moj tata sie szykuje 
malego wielkoluda mam no ale 62 mial przy urodzeniu