• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2011

my po spacerku, troche kropi to tylko 45 min bylysmy
moja malutka wydaje mi sie juz duza ale tez nie wyrosla z niczego, szpitalne uibranka nosi tylko po nocy ma rozpiete na brzuszku bo brzuszek jest okraglutki
dzisiaj juz nie bedzie spokojnego wieczoru
tesciowa ma przyjsc, naszczescie miedzy 18 a 19 to bede akurat kąpac to moze sobie szybko pojdzie. kurcze to naprawde kochana kobieta ale tak nachalna i uwarza ze wie wszystko ze zupelnie nie chce mi sie z Nia widywac

Ostatnia edycja:
reklama
laseczki moja córa też dalej 56 nosi, więc to chyba norma... tylko faktycznie ładnie się wypełniły i myślę że max 2 tyg. i bedziemy 62 nosic:) tzn. dos pania juz jej zakladam 62 ale za duze:)

dzisiaj bylam u kumpeli i w koncu wzielam macha fajki:) wczoraj pare lykow piwa:) noz wytrzymac sie nei da. ale palic nie bede. fuj:) a piwo to co innego...

aenye ten aparat to w sumie zadna okazja bo po tyle chodza:) tylko ja mam problem, tez natury finansowej:( bo mam wydatkow kupe, fotelik samoch. jeden kupiony, teraz drugi kupujemy dla Nikosia. orbitreka bym chciala bo tylek plaski jak w lubelskiem;-) no i ten aparat bym chciala (no i pare rzeczy do domu kupic, typu obraz, zegar a to tez kosztuje...) no i niby mamy kase na to ale.... m auto kupil no i trzeba bedzie pozyczyc bo trzeba doplacic do naszego... no i bez tych wydatkow bysmy dlugu nie mieli, a auto mamy dobre!! tylko M córce jeepa kupil!! ogromnego!!! 2 miejsca parkingowe malo!!! masakra!!!!!!!!!!!! chlopy sa glupie:( z drugiej strony okazja niesamowita, bo malo doplacimy a mamy 2 lata nowsze no i wielki wypas...takze dół finansowy bedzie trwal...

hehe, serio? dla mnie okazja, bo ja 2200 placilam za niego 3 lata temu ;-) a auto jakie kupiliscie? :-) konkrety prosze, a nie jakies tam.

ja nie mialam co robic, to zabralam sie za wystawianie na allegro ciazowych i za malych ubran. jestem na etapie robienia zdjec. jakas masakra, ile tego. glupia ja. mam caly salon w ciuchach, a za poltorej godziny mam lekarza!

mam ten sam problem. No nie opanowałam się i wsunęłam 3 kostki czekolady, a Mateo teraz ma buzię w groszki, qrde! Czekolada w kubeł, bo nie wytrzymam. z białkowców, to piłam tylko inkę z kozim mlekiem i jadłam masełko. Mam nadzieję, że to nie skaza, że tylko tą czekoladą tak nagrzeszyłam :sorry:

Mój mały od dzisiaj na Sub Simplexie jedzie i muszę go pochwalić, bo 2 godz wytrzymał na spacerze, nie musiałam sprintem gnać do domu z płaczącym krasnalem w wózku. Jupiiiiii :cool:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry