eywa
Fanka BB :)
Z nudow sobie sciagnelam cala serie, chyba 3 sezony (?) i ogladam. Sie wkrecilam nawetMacie/polecacie jakies inne seriale?
![]()
naprawde macie czas na nude?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z nudow sobie sciagnelam cala serie, chyba 3 sezony (?) i ogladam. Sie wkrecilam nawetMacie/polecacie jakies inne seriale?
![]()
U nas byla na poczatku co tydzien, a potem non stop dzwonila, nawet wczoraj dzwonila czy u nas ok i jak mowilam o krostkaach to kazala przyjedzac kiedy chce wiec mysle ze smialo mozesz dzwonic, od tego są. A ile Zuza ma? Skonczyla 6tyg? Jesli nie to od razu do GP jedzcie z tymi wymiotami.

ja teraz ogladam 'Przepis na zycie' - tez super :-)
naprawde macie czas na nude?hehe córcia też ubóstwia tatusia
"przepis na życie też polecam :-)

a Zosi kubek sandałki dwie pary
kapcie do biegania po domu i jeszcze na podwórko takie fajne tanie
chciałam jeszcze kalosze bo nie ma w czym biegać teraz jak pada ale nie było rozmiaru i w pepco fajną łopatkę i grabki i pierwszy parasol
i fotelik na rower Będziemy na krótkie wycieczki jeździć
:-) teraz bez kasy jestem
a jeszcze dla Marty na dzień dziecka trzeba coś kupić
rachunki zapłacić i chyba przyjdzie OC za męża auto do płacenia

Parę razy pojechałam i jak przyjechałam to mała już nie spała i marudziła to cały nerwowy był 

:-(Boszzz kompletnie zapomnialam ze dzien dziecka sie zblizaa jeszcze dla Marty na dzień dziecka trzeba coś kupić![]()
tutaj sie tego nie obchodzi, no ale wiecie tradycje to ja musze podtrzymac
tyle ze u mnie w rodzinie nigdy nie dostawalismy prezentow materialnych, tylko np szlismy z tej okazji do zoo, wesolego miasteczka, cyrku czy na jakas fajna wycieczke z rodzicami. 

potem pobudka o 8:00. Nie wiem, czy spała tak po mleku, czy po prostu była już zmęczona po całodniowym czuwaniu i płakaniu...nie wiem...A przez to że dałam tą butlę, cyce mnie bolały po nocy