hatorska
Fanka BB :)
Koot, Cucumber - dobrze, że już jesteście w domku, współczuję przejść
Mitaginka - a co Pani powiedziała jak jej nie zapłaciłaś, niezła jesteś
Moja Lady wczoraj darła się bidna przed snem, a dziś jakaś zaczarowana.........o co chodzi tym dzieciaczkom
szkoda, że nie potrafią mówić.
W środę byliśmy ze starszakiem u nowej Pani pulmonolg, w tym czasie mężul "zabawiał" młodą, dzielnie dali radę choć młoda co chwilę płakała, bo to już późna pora była, często o tej porze nie idzie jej w ogóle uspokoić ale Tata dał radę, pod koniec tylko już wysłał sms'ka
"już lipa" .....wiedziałam, że już musi być kiepsko, ale na szczęście właśnie wychodziliśmy
Alexandra - można tak wcześnie takie cuda jeść?
Laski, pamiętajcie, że w kościele nawet w upał jest chłodno, coby Wam dzieciaczki nie pomarzły na chrzcinach.
aaa, miałam pisać, że ja zawsze smaruję sobie czoło i uszy nivea przed farbowaniem, wtedy bardzo leciutko schodzi farba, Mitaginka a Ty za mocno nie szoruj bo Ci skóra tam będzie jeszcze schodzić płatami
ja do pracy pod koniec września wracam, jestem na etapie szukania niani....życie
Mitaginka - a co Pani powiedziała jak jej nie zapłaciłaś, niezła jesteś
Moja Lady wczoraj darła się bidna przed snem, a dziś jakaś zaczarowana.........o co chodzi tym dzieciaczkom
W środę byliśmy ze starszakiem u nowej Pani pulmonolg, w tym czasie mężul "zabawiał" młodą, dzielnie dali radę choć młoda co chwilę płakała, bo to już późna pora była, często o tej porze nie idzie jej w ogóle uspokoić ale Tata dał radę, pod koniec tylko już wysłał sms'ka
"już lipa" .....wiedziałam, że już musi być kiepsko, ale na szczęście właśnie wychodziliśmy
Alexandra - można tak wcześnie takie cuda jeść?
Laski, pamiętajcie, że w kościele nawet w upał jest chłodno, coby Wam dzieciaczki nie pomarzły na chrzcinach.
aaa, miałam pisać, że ja zawsze smaruję sobie czoło i uszy nivea przed farbowaniem, wtedy bardzo leciutko schodzi farba, Mitaginka a Ty za mocno nie szoruj bo Ci skóra tam będzie jeszcze schodzić płatami
ja do pracy pod koniec września wracam, jestem na etapie szukania niani....życie
rewelka! "jak oni spiewają" 

Jak poszłam na fitness w aquaparku, gdzie było mnóstwo babeczek i zaraz się duszno zrobiło, to ledwo się w połowie zajęć do drzwi doczołgałam, żeby tam nie zemdleć, tak mnie zamroczyło. Od tego czasu tylko na siłownię czasem chodziłam, ale niestety nie mam wystarczającej motywacji, żeby sobie narzucić jakieś tempo 

Mam nadzieję, że wyniki się polepszą znowu i będzie wszystko dobrze. Chcę z nim zatańczyć na weselu,a nie odwiedzić go w szpitalu w tym dniu... nie wyobrażam sobie, żeby się nie bawił ze mną i wnusiem.