Podpisuję listę

Jakos ostatnio na nic nie starcza mi czasu...na Was też. Produkujecie jeszcze tyle,ze człowiek nie moze nadążyć.
Widziałam na tapecie urlopy.
W moim przypadku to urlop na drugie dziecko, więc mam o 2 tygodnie więcej niz Mitaginka, wnioskowac będę jeszcze o te dodatkowe dwa i ponadto wykorzystuje 9 dni zaległego i 16 dni bierzącego urlopu. Jakos tak wychodzi,że wracać będę 20 października.
Nati ja tez bym chciała większe. Moje metrażowo jest duże, bo 60 m, ale to tylko dwa pokoje. Dobrze,ze złapałas małą, fiu.
Na tapecie też butelka. Ja sie z nią bardzo dobrze czuję. Kupiłam termos i trzymam w nim wodę, taka akurat do mleczka. W nocy tylko biorę butlę nalewam wody i daję mleczko. Raz, dwa i po krzyku.
Jedyne co, to on wcale jakos super nie spi po mleku. Zazwyczaj po mleko o 19 budzi o 24, potem 3 i 6.
Emi jakie mleczko podajesz?
Kupiłam wózek...dokładnie taki sam jak miałam nim mi go ukradli. Dzieki temu jesteśmy w tym miesiącu biedni jak myszy koscielne.
Uciekam szykowac się nad jeziorko, bo mały od dwóch dni strasznie marudny i nie usiedze z nim w domu.