Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nati gotujesz ryż. mięso mielone przysmażasz z przyprawami (gyros albo coś w ten deseń) do tego gotowy sos pomidorowy, albo fix knorra jakis, albo sos własny z tego mięsa) do tego warzywa na patelni albo warzywa jakieś na parze robisz i obiad gotowy
co do dnia to ubierasz Asieńkę i wymykasz na spacerek po produkty na obiad. robisz obiad. sprzątasz trochę i znowu wybywasz na spacerek.
jeszcze jakiegoś pomysłu potrzebujesz?
hatorska sto lat dla Borysa- odgapiłam od użytkownika wilmek ;-) (wilmka? wilmek'a? jak mam Cie odmieniać wilmek?;-)) ale na suwaczki nie zawsze uwagę zwracam.
kto ma dzisiaj 4 mce??
jankesowa przeraziłaś mnie. buziak dla Ciebie:* dobrze że nic się nie stało!!
ale jak przygotowujesz i do lodówki? przeciez mm po przygotowaniu w ciagu 2 godz trzeba zużyć...ja nie kumam o co kaman;-) wytłumacz mi please
Morgaine wczoraj piła whisky a dzisiaj ma kaca :-( matko koniec z piciem. nie warto!!!
M w nocy był z Niunią i wcale mi to nie pasiło. budziłam się non stop i taka jak sie na mleko obudziła to płakała. ja to jednak umiem robić lepiej;-) no i w ogóle nie wiem od kiedy jest ten lęk separacyjny, ale coraz częściej się zdarza że młoda płacze, drze się w niebogłosy, a jak ja ją wezmę to spokój. więc mi to na to wygląda.
wczoraj odwiedziła nas kuzynka z mężem, z uk na tydzien przyjechali. Jasia wędrowniczka przynieśli, na moje zresztą życzenie:-) no ale powiem wam, ze z tą moją głową to nie jest tak źle. tyle czasu nie piłam i machneliśmy tego trochę, a ja nawet nie najgorszatzn. czułam się spoko, nawet wydawało mi się więcej bym mogła wypić (wydawało!!!!
) ale jak się położyłam to helikopter hhaha dawno nie miałam tego uczucia i basta nie chce już mieć. nad ranem myślałam że mi łeb rozsadzi, teraz napiłam się trochę herbaty i wracam do żywych...
M wziął starszaków do ogrodu, młoda przysnęła (bo ją obudzili o 7 rano a ona spi do 10!!) ja poczytalam, odpoczelam. teraz sama spadam zrobić chłoppakom sniadanko...
a pisalam ze do anawoj jedziemy?:-) kurcze jak się cieszę. muszę więcej forumek poznaćfajne dziołchy z nas, nie ma co tak tylko przed kompem siedzieć
edit: a czemu życzenia dla Borysa od Hatorskiej jak on dzisiaj nie ma urodzin?a może chodziło Ci o zdrówko dla Borysa?
ja jakaś nie kumata dziisaj...
tez nie lubie helikopterow nie pamietam kiedy jakis ostatnio widzialam