Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo dla mnie nienormalne bylo nie prasowa chahahha)
,otóż ja mam na tym punkcie ewidentnie już chorobę,fobię czy natręctwa nie wiem jak to nazwać,ale u mnie wszystko musi lśnić,oczywiście nie mam i tak jak bym chciała codziennie wszystkiego na wysoki połysk ale prawie, wszędzie codziennie kurze starte, odkurzałabym codziennie najlepiej zwłaszcza że Hubert jak przychodzi z podwórka z piasku to część piaskownicy mam w domu,naczynia myte na bieżąco że nic w zlewie nie mam,nawet baterie w umywalce czy prysznicowe wypolerowane
,chorobliwe to już mąż mi mówił,on to by był najlepiej w tym co jest,nie posprząta tak jak ja bym chciała,więc zaiwaniam zawsze po swojemu sama,męczy mnie to powinnam odpuścić no ale nie umiem ,nienawidzę syfu no,och ...nie lubię wszystkiego na weekend zostawiać,bo by mnie trafiło więc robię na bieżąco ,no i to ma chyba też jakąś dobrą stronę ..
cześć Wamjest tu kto jeszcze?
no u nas tamta noc fajna była chyba jednorazowa, dziś znowu milion pobudek a o 3 wybudziła się całkiem i do 5 nie spała, ale za to ..odciągnęłam dziś w dzień troche mleka dla testu, i zjadła je z butelki! czyli jeszcze gorzej, ona nie akceptuje mleka sztucznego a nie butelki
![]()
dranissimo też ostatnio zastanawiam się, co z pracą i też w najbliższym czasie czeka mnie spotkanie z nową szefową...
dranissimo serce będzie się matce krajać nawet jak pięciolatka do pkola będziesz posyłać...pamiętaj że jeśli praca ok, to warto oddać pół wypłaty, bo jak dzieicę potem pójdzie do panstwowego to więcej Ci zostanie, a prace bedizesz miala. no i co innego byc z takim bobasem, a co innego z absorbującym raczkującym lub biegającym 10miesiecznym!! pamietaj ze potem ciezej z dzieckiem. przynajmniej ja mam takie doswiadczenie. bedziesz tesknila zeby pogadac z ludzmi itd.... ale to zalezy od pracy i od Was..Ciebie Twojej literki i dzieciątka;-) chociaż co dziecko wybierze, to już wszyscy wiemy![]()
A poki pojdzie do szkoly to nas moze juz tu nie bedzie ;-) Tak czy siak nie wiem co robic, czuje, ze kazdy wybor bedzie niedobry i duzo zmieni...jak z czystością u was?
No i podpisuje sie pod cala wypowiedzia mitaginki i morgaine chyba, ze nie ma sensu tracic cennych chwil z rodzina na durne sprzatanie, tym bardziej, ze czesto jest tak, ze po 5 min i tak jest znowu brudno....dranissimo dobrej decyzji z praca zycze :-)