reklama

Kwiecień 2011

reklama
Witam!

Po 3 dniach awarii w mulimedii mam znowu neta :-)
Całe szczęście bo myślałam, że sfiksuję :wściekła/y:

Nie jestem w stanie nadrobić 3 dni, ale postaram sie być nabierząco.

Po niedzielnym chrzcinach ok, teraz czekają Nas następne i następne nasze...

Niestety czuć jesień w powietrzu :-(

Ok, uciekam z Filipkiem na zakupki!

no no :tak: jesień czuć jak nic:-(
Aż się boje co to będzie, teraz całe dnie jesteśmy na dworze i to malluchowi odpowiada a jak będzie wiało, lało i piździało...:szok::szok::szok:

ojjjjjjjj
Szymon robił kupsko i właśnie widze, że przeciekło grrrr

idziemy sprzątać:-D

Aneczka- twój opis dnia to ja mam codziennie i jeszcze się nudzę :-D

u nas załatwiania ciąg dalszy, dzisiaj mam męża do pomocy- bo tak to bez niego czyli autobusami, kolejkami itp.
o 4 pies chciał wyjść jak wróciłam mała właśnie się świetnie bawiła zasnęła o 6 a o 7 znów pies nas obudził. kiedy odpocznę???? chyba za tydz dopiero

Dzień dobry!!!

Po pięknej nocy bez pobudki teraz czas na aktywny dzień-zaraz zmykamy na spacer,powietrze rześkie...ale bez wiatru,super!!!

eywa-dasz radę,trzymam kciuki:tak:

hatorska-zdrowiej w końcu!

asiunia-zapomniałam Cię powitać po przerwie:zawstydzona/y: i gratuluję decyzji o oddaniu jajeczek...powodzenia!!!

No to miłego dnia-u nas już widać i czuć jesień-oby była ciepła........

helou, helou :)

My dzisiaj wstaliśmy - UWAGA!!! - o 10:30 :szok:. Do tej pory pobudki na mlesio mieliśmy trzy, więc superowo :-D.
Lecimy zaraz po receptę i do miacha na jakieś zakupki spożywcze, muszę też sprawdzić czy udało sie ściągną w sklepie małe słoiczki, jutro rano lecimy na rynek warzywno-owocowy po świeżynki :) i słoikowanie weekendowe mnie czeka :))), ciotka padła ze śmiechu jak się dowiedziała, że mam zamiar słoikować ;P.
No to miłego dzionka Kochane, pewnie wieczorkiem wpadnę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry