Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja pytałam o śpiworki, bo się ciągle zastanawiam czy kupić czy nie. Ale chyba się jednak skuszę.cucu- chyba Ty sie pytałaś o śpiworki na noc czy wygodne a więc dawno nie używałam bo za mały był a większego nie miałam. mama mi wczoraj przywiozła ( kupiła na straganie u nas na wsi hahaha) taki 6-18 msc więc wielki i bez problemu przewraca się w nim na brzuszek i nawet próbuje raczkować. w nocy jak wstawałam do niej to sobie leżała na brzuszku i czekała aż przyjdę.
pobudka o 2ej i 5:40- smok i pobudka o 7:30 :-) chyba powinnam isc cos zrobic ale nie chce mi sie..szukam spiworkow na ebayu za 1,5 godz po starszaka do p-kola to nie oplaca sie nic zaczynac nie? 
) no a jak beda posiewy dodatnie to po leczeniu... az rzygac mi sie chce na mysl o dyrektorce cholernej i probie rozmowy z nia, zeby mogli chodzic. babka w przychodni powiedziala, ze mam go zaprowadzic, jak bedzie robil normalna kupe, czyli ze nie bedzie mial rozwolnienia.. czyli moglby juz od kilku dni isc. a tak to nie wiem :-(
za 7 funtow to ja obiad ugotuje dla calej rodziny a nie zeby kanapka i szklanka mleka (btw on nie pije mleka) tyle kosztowaly... napisz cos wiecej jak wiesz bo my od stycznia ale pod koniec przyszlego mc mam dzwonic w jakie dni bedzie chodzil.
Chwilami nawet sie wysypialam, jak spala ciagiem te poltorej godziny 
Po jakiego czorta takie rzeczy sie ludziom przytrafiaja?? Nie fajniej by bylo jakbysmy sobie zyli iles tam czasu i tak na spokojnie umierali, jakby przyszedl ten czas? :-)