reklama

Kwiecień 2011

Aneczka najgorzej jest jak dzwonie do domu i ją usłyszę jak sobie gaworzy to od razu mnie ściska w dołku, ale powiem też ze zaczynam się do tego nieco przyzwyczajać, mam chwile oddechu i nieznacznie poluźniłam z teściową co nie znaczy że mnie już zupełnie nie irytuje itd..

Wczoraj w swoim “pewexie” kupiłam spiworek, dopiero wyprałam wiec jeszcze nie wiem jak w nim będzie spać, zobaczymy jak wyschnie w miarę możliwości zdam relacje.

MamusiaDorusia współczuje tej Twojej koleżance, Zycie jej nie oszczędza zupełnie.
Moja kumpela od In vitro właśnie się dowiedziała że 2 jajeczka jakie zostały jej zaszczepione to przyjęły się oba i będzie miała bliźniaki. Dzwoniła do mnie i ryczała że oszaleje chyba, a ja zryczałam się ze szczęścia. Boże jak się cieszę

Nati, Aneczka moja dziś w nocy też zaczęła się na brzuch przewracać a ja przez to nie mogłam zasnąć bo od razu widziałam jak kładzie buźkę i nie oddycha. Przerażona jestem bo zaczęłam gasić światło, bo przy lampce nocnej źle spała a teraz ta zaczyna mi takie cyrki odstawiać.

Dzwoniłam do siedziby Tako bo mam mega problem z wózkiem otóż.
Nie wiem czy Wam pisałam kiedykolwiek ale zaczyna mi wózek ściągać w prawo i rączka obszyta skóra zaczyna mi się cała skręcać i skóra wychodzi. Koleś w sklepie gdzie kupiliśmy wózek zupełnie zlewa moja reklamację, nie raczy załatwić mi wózka zastępczego wiec nie pozostałam mu dłużna i zadzwoniłam do Tako i złożyłam skargę na niego. Tam bardzo miło mnie potraktowali i obiecali naprawę wózka w przeciągu 3 dni ale ogólnie tydzień będę bez. I mam klopsa bo nie mam zastępczego i na tydzień nie wyjdę z Wika na dwór bo muszę cały stelaż wysłać.
Moja terrorystka zasnęła po godzinie walki, ale nie pobyło się od podania Camilii, już wymiękłam z tymi zębami jestem umęczona ja a ona tak ryczy. Kurna no a zębów jak nie było tak nie ma

Cucumber ja che ksiązkę i już puszczam maila na priv
Aha Asiunia jeszcze nie mam kombinezoniku ale cierpliwie czekam. I tak mega wdzięczna Tobie jestem

ok. ide prasowac bo mam stertę a na wątku foto lekko się przypomnimy

Ostatnia edycja:
reklama
asiunia mlody chodzi 5 dni po 3 godz :-) mysle ze na poczatek te 3 godz to dla niego wystarczajaco a uczy sie juz ze trzeba chodzic codziennie...pewnie za jakies kilka miesiecy moze jak bede wracac do pracy dokupimy mu jakies popoludnia zeby zostawal na 6-7 godz np 2-3 dni bo od wrzesnia juz do szkoly :-(
herbatita a moze masz jakies nosidelko chuste? i dasz rade ten tydzien bez wozka?
dranissimo 8? OMG :szok: chodzilabym do tylu po takiej nocy..

Ostatnia edycja:
Wilmek no fakt mam nosidełko kurna zapomniałam , ale we wtorek będzie teściowa i ona uziemiona będzie z dzieckiem w domu. No trudno może będzie padać to i tak by nie wyszły. A kij dadzą sobie radę a wózek i tak naprawić muszę bo skończy się gwarancja i będę sobie w brodę pluć ze tego nie załatwiłam

dranissimo 8? OMG :szok: chodzilabym do tylu po takiej nocy..

wilmek, jako ze robie ta tabelke z ksiazki wiec zliczam i obserwuje co i jak, no i wczoraj naliczylam 15 pobudek, wiec dzis jest naprawde super! :-)

Moja tez spi w spiworku i nie marudzi z tego powodu, chyba jest ok :-) Najwazniejsze, ze cieplutko. Mamy 3 wiec jakby sie zakupal itp to nie zabraknie :-D

Hej.
Moje dziecię śpi już godzinę, jak na niego to mega długo... aż dziwnie, ale już się zaczyna wiercić, więc chyba niedługo wake-up.
Tymek też się przekręca na brzuch i tak woli spać, ale buźkę ma tak jakby na boczku, więc jedna dziurka od nosa nie jest zatopiona w poduszce, poza tym, całą noc jest włączony czujnik oddechu, więc śpię spokojnie. A ja tez wolę spać na brzuchu, więc Go roozumiem :). Musze dzisiaj jechac po wynik wczorajszej morfologii Tymka i jutro do lekarza z wynikiem. U nas w mieścince nie pobieraja z paluszka, więc muszę jechać jeden dzień 20 km w jedna strone na pobranie i na drugi dzien to samo po wynik, no bezsens totalny, ale coż... Oby wyniki były w porządku.

Ostatnio dałam Tymkowi zupkę: ziemniaczek, marchewka, pietruszka, kleik i troszkę masełka i o dziwo nie chciał jeść :(, a naprawdę smaczne to było, mnie smakowało, mimo, że bez przypraw, ale ja mało ogolnie przyprawiam, więc i bez dam radę :). Nie wiem czemu bo On żarłoczek jest normalnie... I teraz nie wiem czy to wina masła czy pietruszki, bo resztę lubi. Dzisiaj lecimy dynię z ziemniaczkiem oraz oliwą i chyba dodam troche kaszki z glutenem

Dziewczyny luknijce sobie na ciuszki uzytkownika slicznotka660 na allegro miodzio..... kupowalam juz kiedys i stan idealny jest tylko na mojego longera nie ma nic... :( pozdrawiam brak czasu :(

śpi już 1,5 h, no chyba go obudzę bo potem w nocy mi daje popalić, jjak się w dzień dobrze wyśpi...

aaa, słuchajcie, mam pytanie, jak sie lata z takim maluchem?! Musi maluszek siedzieć na swoim siedzeniu w samolocie? A jak jeszcze nie siedzi? Zreszta nawet jak siedzi to za wielkie to siedzenie ni i pas... hmmm, kto wie, kto?

ducha chyab do drugiego roku zycia na kolanach.... nie chce sklamac ale tak mi sie cos kojarzy
jesli sa wolne miejsca mozna fotelik przypiac a jesli nie to chyba kolana

Ostatnia edycja:
śpi już 1,5 h, no chyba go obudzę bo potem w nocy mi daje popalić, jjak się w dzień dobrze wyśpi...

aaa, słuchajcie, mam pytanie, jak sie lata z takim maluchem?! Musi maluszek siedzieć na swoim siedzeniu w samolocie? A jak jeszcze nie siedzi? Zreszta nawet jak siedzi to za wielkie to siedzenie ni i pas... hmmm, kto wie, kto?

do drugiego roku zycia na kolanach..dostajesz dodatkowy pas ktory dopinasz do swojego..tak dlugo jak Ty musisz byc przypieta tak samo maluch :-)
aha jankesowa pisala o foteliku..fotelika do samolotu nie wolno przynajmniej w tanich liniach..oddajesz go na bagaz razem z wozkiem przy wsiadaniu do samolotu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry