Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale drugi przykład mojej siostrzenicy. Rozpieszczony bachor do granic możliwości. Z nadpobudliwością ale może robić co chce a moja ukochana szwagierka obraża się jak się tylko dzieciakowi spróbuje zwrócić uwagę...Po niedzieli miałam przerzucone wszystkie szafy, szuflady nie wspomnę o jej zachowaniu gdzie mojemu Kacprowi zabierała zabawki którymi akurat się bawił bo ona chce. A gówniara ma 9 lat więc nie jest to małe dziecko. Wystarczy że o niej myślę a już mnie telepie. Mój mąż nawet nie zagląda mi do moich rzeczy a ona przetrząsnęła wszystko! Nie cierpię kiedy ktoś mi grzebie w rzeczach. 

NATI...dokładnie TAK, ja też chcę już kwiecień, albo chociaż koniec grudnia
jestem tak wynudzona, obejrzałam już nawet cały sezon LOSTów (wcześniej jakoś broniłam się przed tym serialem) przeczytałam wszystkie zaległe artykuły w moich gazetach, książki źle się czyta na leżąco, więc od miesiąca podczytuję jedną, zachcianki jakby przechodzą, więc gotowanie jest lekko nużące, chciałabym pospacerować, ale po zrobieniu paru kroków boli mnie w...kroczu