reklama

Kwiecień 2011

Krakowianka mam taką poduszkę jeszcze po poprzedniej ciąży i jest super :)

Joll no właśnie jak mama? Ja też mam dość domu i łóżka!!! A po dhupastonie nie czuję jakiegoś większego przygnębienia.

Nati ty się kobieto oszczędzaj! a swoją drogą rzeczy które sobie ostatnio zostawiłam " bo jeszcze się w nich mieszczę" to w połowie już się nie mieszczę........

mitaginka to leż i odpoczywaj a kiedy wyniki?

reklama
Krakowianka mam taką poduszkę jeszcze po poprzedniej ciąży i jest super :)

Joll no właśnie jak mama? Ja też mam dość domu i łóżka!!! A po dhupastonie nie czuję jakiegoś większego przygnębienia.

Nati ty się kobieto oszczędzaj! a swoją drogą rzeczy które sobie ostatnio zostawiłam " bo jeszcze się w nich mieszczę" to w połowie już się nie mieszczę........

mitaginka to leż i odpoczywaj a kiedy wyniki?

Wyniki morfologii jutro, a wymaz z szyjki macicy za 5 dni, a w piątek mam usg genetyczne. Trochę o tym poczytałam i chyba żałuję. Czasem lepiej wiedzieć mniej, niż więcej.

AguHan to nawet nie jest tak, że się boję... wierzę, że wszystko będzie dobrze i wyniki wyjdą mi ladne :) tylko poczytałam o tych kolejnych etapach: testach, aminopunkcji, biopsji i ten obraz jakoś tak mam w glowie. Ale myślę pozytywnie!

apropo aminopunkcji to to badanie nie jest zle. Osobiscie znam 3 kobiety ktore mialy robione. U wszystkich wyszlo ze wszystko ok, ale przedewszystkim nic sie zlego nie stalo. Oczywiscie jest jakies tam male ryzyko, ale tak naprawde to chyba trudno powiedziec ze poronienia po amniopunkcji sa wlasnie nia spowodowane, bo jak robia amniopunkcje to jest cos nie tak wiec chyba poronienie moze byc spowodowane choroba dziecka lub matki. A jak cos wyjdzie nie tak to mozna lekami lub operacja uzdrowic malucha. Dzieki amniopunkcji siostry szfagierka wie ze bedzie miala coreczke na 100% a jest tylko o 2 tyg dluzszej ciazy niz ja. :(

tego wlasnie nie wiem. Podobno dlatego, ze ma powyzej 35 lat (36lat) i pol roku temu poronila. Nigdy nie slyszalam zeby od razu robili amnipunkcje ale moze tak swiezo po poronieniu to robia od razu, nie wiem.

Ostatnia edycja:
Hej babeczki;
mnie też długo nie było. Próbowałam nadrobić ale trudno, tak pędzicie

Gossik, Ada30
Cieszę się że wyniki Papy takie super! Ja swoje będę miała dopiero w poniedziałek, wtorek...

AguHan - jako że pracowałam z dziećmi ;) to powiem Ci, że rozrabiactwo nie jest zależne od płci. ;) Raczej od granic stawianych (lub nie) przez rodziców.

Pytałyście, czy coś dla Maluszków już kupuję. Ano zdarzyło mi się ;) - bardzo okazyjnie na ciuchach, w świetnym stanie. ;) Jak nie będzie Dziewczynka, to albo podaruję, albo... poczekam, aż w drugim/trzecim "rzucie" będzie Dziewczynka. ;) Ale ja czuję, że moje Maleństwo to Ona, z kolei mój Mąż - że On. ;)

Zobacz załącznik 291616
Ja tym razem czuję że chłopiec będzie, ciekawe czy się mylę, ale ciuszków jeszcze nie kupuję. Mam dużo po córci. Na bierząco będę dokupować choć na początku to i w różowe body ubiorę, a co tam:-D
Ciekawa jestem jak poducha się sprawdza?? Ja mam problemy z kręgosłupem więc może sobie taką zprezentuje

HEJ KOCHANE!

Kochane, czy Macie już tę linię na brzuszku? U mnie jeszcze blado

POZDRAWIAM WSZYSTKIE BRZUSZKI I ŻYCZĘ MIŁEGO POPOŁUDNIA!
Mi jeszcze została po poprzedniej ciąży:-) Joll, strasznie mi przykro z tym szpitalem w Pruszkowie i guzem...Najważniejsze , ze Cię tam nie zamordowali i przeżyłaś;-) Trzymaj się mocno, staraj się myśleć pozytywnie i nie daj się depresji. Może kanapeczki z Nutellą?:-)

Marma,
u mnie początek buntu dwulatka ale mam nadzieję, że sobie poradzimy. Wiadomo, dzieci i ich rodzice mają różne charakterki ale mi się wydaje, że też najważniejsza jest konsekwencja. My dla naszej córci jesteśmy i naprawde dużo rozumie, oczywiście czasem coś zpsoci ale wie ze tego nie wolno;-)
Życzę cierpliwości! I sobie też:-)

No i wszystkim dobrych humorków w te słoneczne dni.

reklama
Oj to ja mam cały czas bardzo niski cukier bo ostatnio to tylko bym słodkie jadła :-D

Oj cierpliwość i konsekwencja to podstawa. Niestety nie zawsze wychodzi-szczególnie ta cierpliwość. A mój też wie że nie można i będzie kara ale i tak robi swoje. Dziś pół dnia przesiedział w kącie. :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry