Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
tlustm sledziem dobre.
A bo nie przyzwyczajona do zapachu ryb, zapraszam na spacer do Gdyni.
a tak powaznie to czekamy na zdjecia z wystawy, bo do Krakowa to straaaaaaaaaaasznie daleko:-(
to mam podobnie. Ja nienawidze z kolei ryb. A kilka tyg temu tak mi sie zachcialo smazonej rybki ze smarzalni ryb, ze maz z tesciowa jechali nad morze kupic tak owa rybke. byla pyszna.
Ja właśnie postanowiłam wzbogacić swoją dietę o placki ziemniaczane ze śmietaną i cukrem. :] Na deser zeżarłam babkę piaskową, a profilaktycznie popiłam wszystko miętą... Jak mnie przerzyga, to trudno. Było pycha!
Byłam dziś na zakupach i na spacerze, w sumie 1,5 h... Głowa mnie potem - paradoksalnie - bolała bardziej niż przed wyjściem.
krakowianko- kciuki zacisniete
o tak placki ziemniaczane z jablkiem, cukrem, smietana i cynamonem. no to mam plan na jutrzejszy objad.
cos ciekawego kupilas?
mnie naszła dzisiaj ochota na zupę kalafiorową, bo caly dzień mi tak kwaśno i mam nadzieje, że pyszna zupka trochę zneutralizuje kwas w żołądku właśnie mąż gotuje, a ja troszkę pomagam