• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2011

Aneczka moj tez ma doswiadczenie w farbowaniu mnie,ale nie moge dodac ze wprawe.za kazdym razem trwalo to z 2 godziny ,wygladalo jak skomplikowana operacja nie mowiac juz o tym w jakim stanie byla lazienka.narazie mam wiec przerwe i robi to za niego fryzjer bo dochodzilo u nas do klotni malzenskich z tego powodu:-D

za to mazlon odkad dal mi sie 1wszy raz obciac( a wzbranial sie) wprost uwielbia moje ciecia.nawet jak go do fryzjera wysylam bo mi sie juz nie chce to chodzi za mna z nozyczkami i koniec;-)ze tylko ja moge go obcinac,bo tylko mi wychodzi DDD
uzaleznilam go:-D:-):-D

reklama
Aenye z tego co piszesz to wyglada tak jak u mojej Nusi gdy na pocztaku miala problemy z bruszkiem.my stosowalismy dicoflor i delicol.. moze ktores z tych lekow pomoze Felikowi ,ale spytaj swojego pediatre .Nie chce zle doradzic.

Hejka,ale piszecie,nie macie co robić:angry:???
Nie no,dobrze,że jest co czytać;-) Zimno,zimno a my na dworze byliśmy dobre 2h! Zrobiłam jeszcze zakupy,potem po córcię do p/kola i tak nam zleciało

baby-ale ADI RACZKUJE,SZOK,super!!!
aneczkaaa-zdrówka dla Milci
aenye-sto lat na wczorajsze 6m-cy dla Felka,a dziś dla Maddiego!!!
nati-Asiunia nie obraziła się na kotka za tego herbatnika?
cucumber-u mnie teściowa była wczoraj,złego słowa nie powiem,chyba się jej-albo i mnie-odmieniło:szok:
Muszę się pochwalić co umie Karolek;
-jak na komendę-pokaż języczek-pokazuje
-pokaż jak mama robi kupę-to stęka:-D
daj rączkę,będziemy tańczyć-daje...

uciekam....bo coś mi się pali..............................

Heja

dziewczyny jak ja czytam o wyczynach waszych dzieciaczków to sie zastanawiam, czy my aby w tym samym przedziale wiekowym, i nie powiem....dołuje sie troche, bo nie wiem czy moja jakaś opóźniona, czy ja za mało z nią pracuje. Chociaz jak pytam rehabilitantke to ona mi mówi ze Nadia wszystko robi adekwatnie do wieku, to pewnie wasze takie hop do przodu:-)

mąż to na mnie juz krzyczy zebym tu nie zaglądała bo sie tylko nakręcam...

aaaa, dziewczyny jakie zabawki edukacyjne teraz polecacie kupić, zastanawiam sie nad tym ogródkiem, bo kilka z was widziałam na fotach ma...albo cos w tym stylu. Naducha juz sie znudziła swoimi zabawkami...chce jej juz kupic coś rozwojowego..

Witam się i ja!

Już nie tak z rana, bo pracę zaczęłam :-( i nie zawsze mam czas z rana coś napisać.
Nie jest tak źle.
Filipek jest z tak zwaną "przyszywaną babcią" koleżanką mojej mamy, która była przedszkolanką, więc nie martwię się tak bardzo.
Znam ją dobrze. Praktycznie znam ją od małego.

U Nas nocki średnie. Raz lepiej raz gorzej. Ale, z tego co czytam to większość z Was ma kilka pobudek w nocy.
Ja obstawiam zęby.
Lekarka mówiła, że ma spuchnięte dziąsła na górze.
2 zęby na dole mamy, czas na górne. I one podobno bolą mocniej.

Z jedzenie nie mamy póki co problemu. Wcina wszystko.
Lubi kaszki z Nestle ryżowo-mleczne, najbardziej bananową.
Kupiłam herbatkę HIPP malinową z dziką różą, najpierw nie chciał pić ale z czasem mu posmakowała.

Filipek waży 7500 kg.
Z tego co czytam to typowy średniaczek :-)

Pytanie:
Które dzieciaczki jak ciągniecie je za rączki-siadają?

Oki, uciekam na zakupy weekendowy.
Co by w weekendu nie spędzać w supermarkecie.

antonina01 ja mam takiego Misia, grającego, podpisane jest ucho, ręka, noga, brzuch. Śpiewa bardzo dużo piosenek, mówi o częściach ciała.
I mam taki garnuszek z 5 klockami, wrzuca się je do garnuszka i też śpiewa ten garnuszek i nazywa klocki-figurki.

Paaaaaaaaaaa

PS. Stronka z promocjami SUPER!

Ostatnia edycja:
reklama
antonina nie doloj sie ,moja nie siada jeszcze i wcale nie pali sie do raczkowania.tez mnie pocieszaja ze wszystko w swoim czasie :(:-(

A odnosnie zabawek rozwojowych czekam az dziewczyny cos fajnego jak zwykle znajda i odgapie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry