Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mojego m też goniłam żeby wstawał do małego jak ja byłam na macierzyńskim, staraliśmy się dzielić obowiązkami choć były rzeczy które robiłam tylko ja np. kąpiel bo on się bał. Ale w nocy jak karmiłam cycem to on wstawał, przebierał dziecko i mi je podawał do karmienia (nasze dzieci śpią w swoich łóżkach od początku więc wstawać możemy na zmianę), czasami teraz trzeba wstać żeby małego podnieść bo jeszcze mu się odbije to też m mi pomaga. Do starszego trzeba wstać żeby podać wodę lub wytrzeć nos to choć m nie słyszy że Kuba woła o pomoc to ja go szturchnę i wstaje
Gonię go na spacer z dziećmi, czy żeby starszego zabrał na zakupy itp. Jak teraz będzie miał kontakt z dziećmi to później też będzie umiał sobie poradzić ( w tym roku pojechał ze starszym nad morze na wakacje!) Nie mówię że jest idealny bo jak każdego faceta trzeba "zachęcać" do pomocy ;-) A na początku też nie chciał mieć drugiego dziecka, ale jak się wyspał i trochę odpoczął to zmienił zdanie!!!! hehehe poczekaj trochę, zobaczysz że też tak będzie ;-)
baby_55 masz na myśli to forum chusty.info, bo zajrzałam tam i chusty są średnio po 150 zł, nawet do 300
Nati_k super z tą kasą przed świętami :-)U nas chyba miasto nic nie daje. Nie wiem.
Smacznego i naj naj dla solenizantki
beata, ja mowiac o fb mialam na mysli dzisiejsza 'sytuacje'... ktora tez jest karygodna...
My juz po spacerku. Fajnie, tak chlodno jest. Lubie tak :-) Mala marudzila, ale zasnac nie chciala, wiec wrocilam nach hause, a ta nie spi tylko sie bawi, nosz ;-) ale widze, ze Jej minuty juz policzone sa ;-)
baby dziękujemy z Oliwią
nati a nie ależy Ci się dodatek wychowawczy jak masz niski dochód?bo u nas tak jest
jakieś 3 h temu małż wk.... mnie na maksa bo zadzwonił że nie przyjeżdza jutro do domuja nabuzowana jak cholera a on mi jakąś godzinkę temu stanął mi w drzwiach nie kto inny jak małż z kwiatkami i uśmiechem a ja zamiast go przytulić to o******* na maksa ,że mnie tak wkurzył i kazałam mu zapitalać po chińczyka
i dopiero wrócić to się uciesze
![]()
ehhhh.....Oliwia zasnęła ,Majka na starym wisi ,a ja mam chwile oddechu:-)
co do fb nie wypowiadam się bo wkurzyła mnie ta sytuacja,po prostu dom pewnych rzeczy trzeba dorosnąći koniec w tym temacie..
ha wpierdzielam gumisie)))))))))))