Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i juz tam nie wchodzę... zaczynają się tam robić równi i równiejsi....
mam nadzieję, że dzisiaj bedzie lepiej
ale to pewnie dopiero na wiosnę jak będzie cieplej bo inaczej nas wywieje

za to Oliwia mi od kilku dni gorączkuje na wieczór i noce są po prostu przerąbane
zazwyczaj chodziła spać ok 19-20 a teraz podsypia od 18 co 20 min się budzi a zasypia na dobre o 24!ja się pytam GDZIE MOJE DZIECKO!!!! no nic może po ząbkach będzie ok bo rosną rosną niby przebite i nic stoją w miejscu......

A teraz co? Nic nie mogę i żyję ;-)widziałam dzisiaj jak kobieta trzymała dziecko tak w wieku naszych maluchow na rękach na przednim siedzeniu obok kierowcy. no szok!!!!
zwlaszcza, jak M po mnie przyjezdzal po pracy z Mala i nie moglam sie opanowac zeby Jej nie wysciskac i poprzytulac... a tu jezdza jak wariaci...Eywa to prawda, bardzo mało tu sie odzywa... ja ostatnio weszłam na chwilę i szybko uciekłami juz tam nie wchodzę... zaczynają się tam robić równi i równiejsi....
Dranissimo rób szybko prawko i wpadaj do mniejak my sobie auto kupimy to pakujemy Cię z małą to auta i jedziemy na klify
ale to pewnie dopiero na wiosnę jak będzie cieplej bo inaczej nas wywieje
![]()
Ale zobaczyc warto! Tylko, ze troche strach, jak dziecko zacznie biegac
jakas smycz trza skombinowac, bo nie widze inaczej. Tzn tam sa barierki, ale jakby ktos chcial isc troche dalej to mus 

Ja na mojego małża nie narzekam z zakupami bo sam doskonale wie co kupić, przewaznie na zakupy jeździlismy razem, teraz chodzę sama bo mam bliziutko a poza tym bez auta nie robimy takich mega zakupów jak kiedyś więc sama daję radę, ale jak potrzebuję zeby coś kupił to zawsze da radę, nawet mięso kupi jakie trzeba a kiedyś nie potrafił wybrać![]()
to już lekkie przegięcie... nawet ziemniaków do końca nie obrałam, niby tylko kg obierałam ale kupuję te baby potatoes bo mi bardzo smakują wiec jest trochę obierania;-)