Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to prosze filmik z podrozy. Josh tutaj ma 1rok i 1 miesiac, mierzy ok 85-90cm i wazyl jakies 13kg. Joshua w drodze do Polski - YouTubeKurczę, ale mojej też się nóżki przestają mieścić, ma na styk, a niby wysoka nie jest. Już sama nie wiem.
masz racje. Jestem tu ponad 5lat i jeszcze nie spotkalam kobiety karmiacej cycem. Nawet wsrod polek ;-)Asiunia- filmik fuj ale ostatnio oglądałam program o Angielkach i one prawie wcale nie karmią są chyba na 2 miejscu od końca w europie w ilości karmienia naturalnego.
ja jak wiecie uważam że dla mojego dziecka cyc jest najlepszy no ale oczywiście bez przesady i myslę że cycki same wiedzą kiedy przestać.
no wlasnie sie tego boje ze to mu kiedys odjedzie i wyladuje glowa w podloge

nie grzeją nam kaloryfery (kolejna nie działająca rzecz po skarbcu i wpłatomacie
np. na spacerze w kombinezonie lepiej śpi i nie krzyczy az tak, a jak ma swobodę ruchów to i sie drze, i macha rączkami i łapie sie za sweterek np. jakby go chciała rozerwać 
może faktycznie dlatego Tysia budzi sie co rusz, może głodna... nie wiem. Tylko co dawać jej na noc zamiast cyca? Butli nie chce... znów kaszkę? Dostaje juz rano. Ile razy dziennie można?