brawo dla
Mitaginki za pospolite ruszenie i powrót bb:-)
No dobra, po prawdzie, dzieci budzącę się często w nocy(kolejność przypadkowa) :
Feluś, Zuzia, Tysia, NAtka, Asia, Adi, wniosek?? wszystkie na cycu!!
pytanie nr 1 jak odstawić dziecko, by nie czuło się odtrącone a nie pije z butelki?? stopniowo się nie da, drastycznie? mąż powinien na początku do upartego karmić? podarować sobie butelkę? ale co w nocy wtedy? naprawdę szczerzę proszę o rady doświadczone mamy, bo choć lekarze odradzają, to niech spędzą z Natalką jedną noc jak dzisiaj i zobaczymy.. dla mnie to serio temat teraz,więc licze na was!!
Asia u męża w rodzinie dziewczynka 3 lata cycoli w nocy,choć pokarmu nie ma od poł roku, nie potrafi jej matka nie dać, jak robi histerię o 4 nad ranem, nie chce tak skończyć, naprawdę czuje,że już mogę skończyć i że mleka jest mało,czemu Natka nie współpracuje?
Agateczkaaa witaj
Draniu przykro mi z powodu porblemów kolejnych

i z powodu nocy tule mocno:*
Baby fotrlik bardzo fajny
Mitaginka kuruj się kobieto,co byś miała siłę z nami tu dyskutować
Aeyne fajnie,ze rozmowa w przedszkolu udana i prezenty załatwione, ja muszę coś Natce na świeta kupic i tesciom, bo jednak przyjezdzaja w tym roku na świeta, widzieli natusie 2 razy w zyciu,wiec bedzie sie bala jak cholera:/
Nati głupio wyszło z tym ginem, przepraszam,ale mam wrazenie,ze twoj m ma jakies mega komleksy,ze nie mozna zwrocic mu uwagi itp (moj dzisiaj sie postawil,ze go krytykuje caly czas,ale racje przyznalam, czasem przeginam)
a u nas..nic nowego, na termometrze 39,5, dreszcze jak codzien, boje sie,ze to wszystko sie zle skonczy,skoro po 5 dniach jest tylko gorzej ze mna