Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam kobietki
Miałam dziś wizytę... Wszystko jest w najlepszym porządeczku.
Już po wizycie ,zrobione kolejne Usg i faktycznie stan się poprawił .Szyjka się zamkneła i się wydłużyła.

Witajcie dziewczyny,
ostatnie dwa dni czytam co tam naskrobałyście.
śledzę wasze losy cieszę się razem z wami i smucę...już myślałam,że wyczerpany limit tych strasznych dramatów na tym wątku...ech(
U mnie fatalnie z samopoczuciem. Bardzo źle czuję się w mieszkaniu teściów, staram się uciekać, ale nie mogę wiecznie łazić gdzieś. Bunkruje się u koleżanek, ech...bardzo mi źle. Jejku a ten remont to dwa, trzy miesiące
![]()

Najwazniejsze ze badanie ok, co do serduszka to ja sie nie znam ale skoro lekarz mowi ze ok, to sie nie zamartwiaj:-)Dopiero wróciłam, znów miałam szczęście do ponadgodzinnego opóźnienia. Ale badania okna usg wszystko ładnie wyszło
tylko serduszko chyba trochę za szybko bije 171 ud/min? Jak myślicie????
Tak wogole dziewczyny napiszcie czy cos czujecie????tzn chodzi o o systematyczne jakies ruchy albo pobolewania cokolwiek...... bo ja tak jak napisalam jakis czas temu czulam takie delikatne ruchy ale nie sa one systematyczne i pozatym nic nie mam zadnych pobolewan nic....
Tak pozatym snilo mi sie dzisiaj ze zaczelam rodzic a najlepsze ze ten porod byl taki szybki ze dzwonilismy po karetke bo zaczelam rodzic u tesciowejod odejscia wod do porodu byl moment i zabierali mnie karetka jak juz glowka sie rodzila

Hej dziewczyny. Ja leże i dogorywam. Mam takie ataki kaszlu że dostaję skurczy. Niestety skończyło się na kolejnym antybiotyku. Generalnie mam mega doła i zero chęci na cokolwiek. Ja chyba nie urodzę tego dziecka zdrowego. O ile w ogóle donoszę..![]()

hej babeczki :-)
dzieki za zyczenia powodzenia, wsze kciuki daly rade :-) mam 4,5 i wreszcie swiety spokoj! studiowalam juz 7 lat, trzy rozne kierunki zaczynalam i skonczylo sie na licencjacie raptemale jestem zadowolona, naprawde, mam wrazenie, jakby mi ktos zdjal ogromny ciezar z karku :-)
ale ciesze sie, bo wczoraj posprzatalam do konca po remoncie, pokoik wyszedl przesliczny, jestem zachwycona :-)