Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hmm nawet mnie to bawiło...ale powoli przestaje

....lepiej nie będę kończyć... trzeba przeczekać i tłumaczyć na spokojnie a nie przy awanturze, no i wyznaczać jasne granice i się ich trzymać. Niestety pewnie sama wiesz że w praktyce nie jest to takie proste ;-) życzę cierpliwości!!!
rzadko, ale zdarza sie, że ma gorszy dzień i wtedy trzeba przy niej posiedzieć i potrzymać za rączkę, zanim nie zasnie, ale tego unikamy.

To brzmi niemal dokładnie jak u nas... tj. Adaś czasem dosypia rana w swoim łóżeczku, ale m/w co drugi dzień płacze w nocy i przychodzi do nas. W ciągu dnia zasypia i nieraz śpi dalej też na naszym łóżku, acz wczoraj chciał zasnąć w łóżku - to i spał. (W wózku śpi jak jest u Babci, chyba jedynie swoje własne miejsce mu pasuje, żadne tam inne łóżko ;-) )zasypia z nami w łóżku i w dodatku musi spać między nami. Co prawda zaraz po zaśnięciu ląduje w łóżeczku ale śpi tam 2-3 h i znów z nami T. stwierdził że Antek jest najlepszą naturalną metodą antykoncepcji na świeciehmm nawet mnie to bawiło...ale powoli przestaje![]()
![]()
zresztą to wszystko to chyba moja wina, najpierw miał dużą swobodę bo ja leżałam a T. z reguły wieczorami nie miał już sił z nim wojować, a potem ja go rozpuściłam bo tak się cieszyłam że go mam