reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Cóż co do ciuszków Kacperka to zbyt wiele od zeszłego roku nie urósł. A raczej wyciągnął się do góry i schudł. Wcześniej rzeczy które były na jego wiek były przeważnie za wąskie. Zresztą mam manie kupowania mu większych rzeczy. Tak więc z zeszłego roku wszystko jest dobre. A ta cała numeracja dziecięca jest do bani. Teraz już wiem że np z Cocodrillo jest zaniżona a np. z Besta Plus zawyżona a Cheroki tescowe się naciąga i " rośnie" z dzieckiem, na tyle że np rozmiar od 9-12 nosił do 18 miesiąca. Zresztą z tej firmy to moje ulubione bodziaki. Bardzo dobry materiał i tanie. Generalnie polecam też zagraniczne firmy np. Nexta czy Georga

Pozdrawiam WSZYSTKIE Brzuszki, a "Wizytkom" życzę najlepszych wieści od ginów.

ALIGATORQ, ja miałam dokładnie to samo, jakiś dół paskudny:( jak już pisałam pomogły stare dobre babskie sposoby, czyli zakupy, kosmetyczka i odrobina kultury:) a w niedzielę odwiedziła mnie teściowa i do listy przyjemności doszła kolacja w "Poezji smaku" (cudne miejsce w rozległych piwnicach, a pierogi z mięsem...palce lizać)

Samopoczucie coraz lepsze, zwłaszcza kondycja fizyczna, więc sprzątanie, zakupy i spacery to czysta przyjemność, a nie nieziemski wysiłek, jak przez ostatnie trzy miesiące.

Jedynie samotność mi bardzo doskwiera, gdyby nie Wy, to czułabym się bardziej samotna niż przysłowiowy palec.

POZDRAWIAM CIEPŁO Z MOKREGO ALE MAGICZNEGO KRAKOWA

...no tak ALIGATORQ...zapomniałam przypomnieć o najważniejszym...kontakty z żywymi, to naprawdę dodaje skrzydeł

a na paru "przyjaciołach" niestety się zawiodłam, okazuje się, że to była płytka znajomość nic więcej, coraz więcej znajduję przyjaznych dusz w ...emerytach

joll, aligator-a ja czasami bym chciala miec taki nastroj. moglabym sobie lezec i nic nie robic. a tak to nie dosc ze codziennie objad z 2 dan, i to codziennie inny bo moje zarloki nie zostawia nic na nastepny dzien. W dodatku ciagle slysze: Natalka nie pracuje to moze pojechac do babci zrobic jej zakupy, podejsc do przychodni zarejestrowac babcie, tesciowa, meza do lekarza. Pojedz do urzedu itp itd. A tak to bym powiedziala ze nie mam sily itp i by mi dali spokoj. wiem wiem marudze

reklama
marma widzialam to pare dni temu w Faktach... Masakra jakas... ja chodzbym miala w samochodzie urodzic nie zdecydowalabym sie na tamten szpital. CO za LOsie! Przeciez szpital dostaje kase na znieczulenie i bez zadnego ale powinien je dawac... buuuu az sie we mnie gotuje...

Do góry