Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jola.24- słowa otuch to , to co my lubimy a wczoraj jak przeczytam wontek poród na wesoło , to mi się humorek odrazu popraił. A w wogóle to denerwuje mnie zainteresowanie moją ciążą , jak się czujesz, i co .............normalnie jak mam się czuć w ciąży jestem.Może to chore ale mnie to irytuje

to wcale nie jest chore, chyba wiekszosc z nas irytuja te pytania
ale najlepsze sa dopiero od koniec, ja Olka prenosilam 10dni i smsy typu "urodziłaś już?" mnie dobijały
A teraz na pytanie jak sie czuje odpowiadam " tak jakbym w ciąży była"

jola.24- słowa otuch to , to co my lubimy a wczoraj jak przeczytam wontek poród na wesoło , to mi się humorek odrazu popraił. A w wogóle to denerwuje mnie zainteresowanie moją ciążą , jak się czujesz, i co .............normalnie jak mam się czuć w ciąży jestem.Może to chore ale mnie to irytuje

Dziewczyny jak to jest bo ja juz ogupłam, czy ja jestem w 18-tym czy w 19-tym tygodniu teraz? Musze sie zapisac na połówkowe i sie zstanawiam i nie wiem![]()
kominiarze na przegląd przyszli a ja im nie otworzyłam, dobrze że będą chodzić jeszcze po południu.
mogę pożyczyć?
chyba kupię bluzkę "nie dotykać teren prywatny". Nie wiem dlaczego wszyscy myślą że mogą sobie dotykać brzucha.