reklama

Kwiecień 2011

reklama
a w bielsku
no ja to też taka raczej z tych brzydzących ale cóż dużego wyboru nie ma a ubranka podobno są odkażane tak jak i szpitalna pościel, no i ja się oczywiście nie zarzekam że ja małego nie przebiorę jak już przyjdzie co do czego tylko chyba mi trochę będzie szkoda stracić tak pieczołowicie wybieranych ciuszków:-)

jeju ja chyba zaczne juz metki odcinac powoli, chociaz cos... chociaz w sumie teraz tak mysle czy odcinac wogole... Z Joshem wszystkie poodcinalam a teraz nie wiem co jaki rozmiar ma (z poczatkow) bo kiedys wrzesniowki wpadly w szal odcinania (bo niby uwiera malenstwo) i ja tez...:dry:

mitaginka a mój w katowicach i to nie jeden a dziadek w Chorzowie:tak: bo ja to pół-góralka pół-ślązaczka:-D

asiunia- też się nad tymi metkami zastanawiałam, ale też się boję że potem nie będę wiedziała co i jak a no i sobie tak pomyslałam że ja chyba przewrażliwiona jestem bo ciuszki które kupiłam na allegro wszystkie mają metki i tamto dziecko jakoś to zniosło:-D

Ostatnia edycja:
ja też przy Majce byłam przygotowana miałam swoje ciuszki ale nawet ich nie użyłam w szpitalu,pamiętam że te uranka były w dobrym stanie tylko czasem za duże,ja też zostawiłam śpioszki i kaftanik a na wyjście każda z nas dostawała czapeczke z logo szpitala:)
właśnie na allegro kupiłam ogrodniczki rózowe i takie maleńkie buciki,do tego będzie bluzeczka i kurteczka po Mai i tak ją zabiore ze szpitala .

mitaginka też tak teraz się zastanawiam,że może coś mi zaszkodziło,a z drugiej strony mój organzm nie toleruje żadnych proszków nawet witamin nie moge brać,m właśnie wraca i ma mi kupuć sok z buraków,jakieś warzywne żeby jak nie jjem to choć troche czegoś dostarczyć maluszkowi

Witam ,,,,

Beatka,oby szybko żołądek się poprawił ..

ja dziś też ..najpierw jakieś bóle jelit skurcze jelit i do kibelka często,myślałam,że może po tej wczorajszej glukozie ..ale nie wiem,potem zaczęło mnie łamać w plecach i kichałam jak najęta,więc chyba się zaraziwszy od Huberta,temperatura mnie skoczyła więc apap wzięłam,bo do wieczora późniejszego na pewno bym nie wytrzymała czułam się strasznie a teraz po tej tabletce normalnie, eechh ...na noc se wode z cytryną i miodem zapodam .. i też jakaś dieta dziś bo nie chciało mi się jesć,teraz obiadu ciut zjadłam .

reklama
Nieee, mysle ze sok z burakow nie zaszkodzi, predzej od cytrusow stronic.

Wracajac do metek, to ja niekiedy mam podwojne i takie dlugie. Myle ze te z rozmiarem zostawie, reszta pojdzie out :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry