reklama

Kwiecień 2011

oo to bardzo miłe :) I tak mam zamiar poczytać co u Was :)
A u mnie straszne zawirowania były. Pewna osoba chciała mi porządnie napiszeć, a dane uzyskiwała z forum, nie miałam pewności z którego więc musiałam sukcesywnie się wypisywać i zaprzestać pisania. Do tego trochę zawirowań życiowych i trochę się tego nazbierało ;) Ale teraz już jest wszytsko ok, więc powróciłam :)

reklama
No nadrabiać mam co :) Nie powiem ;)
Może wspomnę tylko, że u mnie z młodym wszystko w porządku, na ostatniej wizycie tj 10 stycznia ważył około 1,200 kg :) Niestety przez kiepskie wyniki muszę być również pod stałą opieką hematologa, wcinać żelazo, ale będzie dobrze. Co ma nie być :)

no a ja muszę leżeć...mam jakieś skurcze paskudy, skraca mi się szyjka i od 2,5 tygodni mam zalożony na szyjkę pessar
moje życie to tylko sofa i forum ;) niemal o każdej porze dnia mnie tu zastaniesz :P

O widzisz !! To ja mam nadzieję, że Tobie do końca ciąży też już wsyztsko dobrze się potoczy i że sofa nie będzie Cię uwierać :D Trzymam za to mocno kciuki :)
Ale doczytałam że jakaś książkę rozsyłasz?:) To wyślij mi też :) Jeśli możesz :)

Edit:
haha i własnie popatrzyłam na swoją ilość postów a na Twoją :O Kurna, jak super jest wrócić na stare śmiecie :)

I stwierdzam, że nie jestem w stanie nadrobić wszytskiego co Wy tu naskrobałyście :)

Ostatnia edycja:
dzikuska nie miastowa czesc my się jeszcze nie znamy, ale jak nadrobisz zaległości to pewnie będziesz wiedziała o mnie wszystko:D:D

koot dacie radę, spokojnie. ja juz mam nauczkę, że od razu lepiej brać trochę droższą ekipę bo i remont to nie przelewki i lepiej od razu przygotować się na większą sumę bo potem zwykle i tak swoje trzeba dać:( niestety.
ale bądź dobrej myśli, jeszcze 2 mce i na pewno się uwiną z tym koksem tak że jeszcze zdążysz ciuszki poukłądać i w ogóle:) Piterek będzie miał śliczny domeczek

cucumber mnie w każdej ciąży od połowy robi się właśnie duszno i słabo w pewnym momencie. czuję że msuzę otworzyć okno i nawdychać się świeżego najlepiej zimnego powietrza. w sypialni mamy zimno:) uwielbiam tak spać, M już nawet nie narzeka, bo on ciepłolubny ale w ciąży mi ustępuje.

ja jestem sobie sama, samiuteńka i dobrze mi z tym bo siedzę bez wyrzutów sumienia na forum hihi. Młody już śpi. Starszak z M wybyli na impreskę;) ja już nei miałam siły bo przesiadówie u szwagra. wolę w domq w szlafroczku wykąpana z soczkiem pomarańczowym:) starość nie radość, młodość nie wieczność hahaha.
generalnie lubię gdzies wychodzic ale za dlugo czlowiek nie moze siedziec za stolem i patrzec na jedzenie....

Morgaine - witam pięknie ! Nie wiem czy zdołam nadrobić te wszystkie zaległości zważywszy na fakt, że macica uciska mi mózg :-D Ale nawet jeśli nie, to na pewno się "poznamy" wraz z następnymi postami :D Bo przecież życiorysu nie bedziesz mi tu pisać, nie? no.:-)

Edit:
A co do wychodzenia, to doskonale Cię rozumiem :) Normalnie ciężko mi w domu wysiedzieć, ale ostatnio lepiej mi w domu. Wczoraj też była nasiadówa u babci, to nie wytrzymałam za długo przy stole mimo, że tam tyle dobroci :D

reklama
O widzisz !! To ja mam nadzieję, że Tobie do końca ciąży też już wsyztsko dobrze się potoczy i że sofa nie będzie Cię uwierać :D Trzymam za to mocno kciuki :)
Ale doczytałam że jakaś książkę rozsyłasz?:) To wyślij mi też :) Jeśli możesz :)

Edit:
haha i własnie popatrzyłam na swoją ilość postów a na Twoją :O Kurna, jak super jest wrócić na stare śmiecie :)

I stwierdzam, że nie jestem w stanie nadrobić wszytskiego co Wy tu naskrobałyście :)

heh po nieobecności na forum 2 dni nie jesteś w stanie nadrobić naszej produkcji masowej, a co dopiero po takim czasie:) ale nie przejmuj się, tu co chwilę inne tematy, albo te same:
-narzekanie na bóle różne i przypadłości ciążowe
-chwalenie się pozytywnymi wizytami i wagami dzieciaczków
-narzekania na mężów/partnerów
-przeżywanie kryzysów małżeńskich/w związkach
-godzenie się i zachwalanie mężów
-zastanawianie się jak sobie damy radę

czy coś pominęłam dziewczęta?

a co do pisania życiorysu przeze mnie to wszystko jest możliwe;) moje posty do najkrótszych nie należą hahahah, ale w większości są obfite ilościowo nie jakościowo;) gaduły tak mają hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry