K
krolewnazmarcepana
Gość
a mnie dziś przestały piersi boleć :/
a mnie wcale nie bolały
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a mnie dziś przestały piersi boleć :/
, przytulam, nie wiem co napisać, bo znów wszystko będzie dobrze, też może czasem doprowadzić do szewskiej paski, tak czy inaczej trzymam kciuki, by wszystko było dobrze 
)
tak więc,wszystko i tak zależy od plemiorków naszych facecików
.. gdyby któraś zainteresowała się tą metodą (tak dla zabawy): 

no tak, mnie przy fipie też całą ciąże nie bolały, ale jeśli zapierniczały mnie od półtora tygodnia i nagle przestały to chyba kiepski znaka mnie wcale nie bolałyhehe
![]()
Oliwka, witaj
ja tez jestem mama dwojga i trzeciego sie spodziewam
krolewna, zgadzam sie z Toba co do witamin w czasie ciazy, zbilansowana dieta powinna wystarczyc, witaminy z apteki niepotrzebnie dzieci tucza
ale folik??!.... wit B9 ciezko w odpowiedniej ilosci w zwyklej diecie dostarczyc a w ciazy jest niezwykle istotny wlasnie w 3 pierwszych miesiacach a nie potem
ten sam lekarz prowadzil Twoja I ciaze?
Dotkas a co do tej krwi, co jak wychodzi ta sama liczba u mamy i u taty![]()

no właśnie...o tym piszę, że możemy sobie wyliczać a i tak będzie co tak plemniorki swoimi hromosomami zwojowały i nie wiele mamy tutaj do gadania ;-), a w takim przypadku może bliźniaki 
tak dokłądnie ten sam prowadził moją pierwszą ciąże i moje dziecko o nieprawdopodobne urodziło sie całkiem zdrowe chociaz foliku nie brałam ani przez chwile, ciąża byla nieplanowana i nie brałam nic
to luzik zatem
zawsze sie zastanawialam jak jest z tymi kobietami, ktore np do III mies nie wiedza ze sa w ciazy, przeciez nie moze byc regula ze wtedy rodzi sie chore dziecko
moje wszystkie ciaze byly planowane wiec zawsze sie ten folik wczesniej pojawial
kochane a jak u was z waga??