reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ladies- nie wywołujmy wilka z lasu, niech się najpierw uporają z porodami, styczniówki, potem lutówki, a my nie wcześniej niż marcu, a wierz mi, że nikt się o to tak nie modli jak ja, miłego dnia
ja nie wywolujee wilka z lasu:) przeciez nie napisalam''chodzmy rodzic'' jeszcze mamy troche czasu ale juz nie tak duzo jak widac....i nasza''godzina ''wybije i sie bedziemy rozpakowywac:))
oczywiscie kazda z nas napewno donosi malenstwo!:) innej opcjii nie ma

trzeba myslec pozytwynie i cieszyc sie ze coraz blizej wiosny.. i naszych terminow!!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie zimowo, ja dziś leniwie, w domku przy kominku i lapku
mojemu dzieciakowi zaczynają się osiemnastki (znaczy urodziny 18 jego znajomych) i się zaczyna co weekend impreza :szok:, trzeba to przetrzymać
a My kobietki musimy wytrzymać (przynajmniej te z początku kwietnia )i urodzić w drugiej połowie marca :-)czego Wam i sobie serdecznie życzę

Ale pusciutko na BB widac ze weekend:)

Ja juz padnieta tylko mlody nie chce mi usnac bo moj M polozyl go spac o 17 jak bylam w tesco na zakupach,powiedzial ze byl marudny no tak... przeszkadzał mu grac w Fife z kumplami:wściekła/y::wściekła/y:spał do 19 a teraz nie chce mi zasnac sssuper a ja jestem padnieta:dry:...a M pojechał do pracy-bosko!!!

Popatrze jeszcze co naskrobalyscie i musze go wziasc do łożka na bajki moze usnie:)

Buzka-Dobranoc:**

Majra, Madan, Ella leżeć i nie poddawać się

Tiramissu ja już od miesiąca mam pępek na wierzchu, a moja siostra z terminem na początek marca ma cały czas głębooooko. To zależy od budowy ciała i tego jak pępek wygląda.

AgnieszkaJ zgadzam się z Tobą. U mnie też koszty wynajmu są praktycznie równe z kosztami kredytu. A jednak zawsze to pakuje się już w swoje.

A ja przeziębiona. Cały weekend w łóżku przeleżałam. Ostatnio byłam przeziębiona 2 lata temu (pamiętam bo się bałam, że mi się nos nie wygoi do ślubu:-)) Tak to zawsze Teraflu na noc i było po chorobie a w ciąży nic nie można. Tylko sól fizjologiczna do nosa...

Witajcie:-) u mnie tez super śniegiem zasypalo ,ale niestety ze spaceru nici bo mąż chory:dry: no ja jUz sie nie mogę tego kwietnia doczekac:/ jeszcze kilka rzeczy zostało do kupienia:sorry2: Kobitki czy wasze malenstwa tez tak jak moje takie mało ruchliwe są? Bo mnie to martwi:no:

zazdroszcze ;) u mnie istne ADHD, czy chodze czy leze to skacze jak wariat ;)

a ja dzisiaj wyszlam na spacer na chwile z chlopakami i dobrze mi to zrobilo, bo w domu wariuje juz....
na szczescie brzuch nie twardnieje wiec ok :)

witam

nie pamiętam czy się chwaliłam, ale udalo sie nam wreszcie we Wrocławiu sanki zaliczyć:-D U nas naprawdę jest jakas wyspa cieplna, nawet jak w całej polsce śnieży, to tu potrafią być zimy z minimalną ilością śniegu.

Chociaż myślałam, ze coś jeszcze dopada i chociaż trochę zrobią sie zaspy,ale przystopowało.
Jednak i tak jest nieźle, bo lekko na minusie i nie topnieje

hej hej brzuchatki:)

My juz nie spimy od 8.30 mlody sie wyspał i trzeba wstawac wiec Witam was z poranna kaweczka z duzo iloscia mleczka:-D...Pieknie świeci słoneczko i zapewne wybiorę sie niuniem na poczte;) szkoda dnia:)

Zyczę wam milego dnia:***

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry