KatarzynaSw
Zaciekawiona BB
perelko ja mysle, ze wszystko jest dobrze, ale jesli ty masz sie denerwowac do tego wrzesnia to idz do lekarza i sprawdz. Uspokoi to ciebie, nerwy w ogole nie sa wskazane.Idz i sprawdz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyno, przestań czytać o ciąży. Sama sobie szkodzisz, bo naczytasz się o różnych złych rzeczach i zaczniesz się stresować. A to dla ciąży nie jest wskazane.Tylko uwierzycie ze przy cp czytalam w ksiazce W oczekiwaniu na dziecko ze nie trzeba plamic i podobno im szybciej wykryte tym lepiej....
Jeśli nie masz brązowych plamień to wszystko jest ok.perelka w pon zrób bete i w srode powtórz jak podwójnie wzrosnie to jest ok i ciąza sie prawidłowo rozwija!!! ja mialam pozamaciczna wlasnie po clo ale mialam tez stan zapalny jajowodu i tam zarodek utknal. bądz dobrej mysli a ne mysl tyle bo w koncu nieszczescie na siebie sprowadzisz (ja w to wierze) przyciagaj tylko dobre mysli.Ja dziewczyny wizyte u s wojego gina mam dopiero 7 wrzesnia jeszcze troche a teraz bym chciala chociaz zobaczyc sam pecherzyk ale chyba nic nie znajde w sobote zeby ktos przyjmowal dzisiaj i jutro tak

chcecie pobić rekord jak dużo można napisać w 2h?!
:-)
i jak to ogarnąć?
Nadrobiłam, ale się pogubiłam;-)
Dlatego lepiej za dużo w nie wiedzieć. Jak nie możesz wytrzymać to idz sobie gdziekolwiek prywatnie na USG- a nuż coś będzie już widać i się uspokoisz. Choć wtedy pewnie nie bo wiesz...może być wszystko ok i nagle po kilku tygodniach po prostu koniec. Ja widziałam serduszko...a tydzień póżniej juz byłam w szpitalu. To się dzieje nagle i niespodziewanie i na to nie ma się niestety najczęściej wpływu. Stresem maluchowi nie pomożesz. Na Twoim etapie ciąży bóle @ są jak najbardziej normalne i nie należy się przejować dopóki nie plamisz czy krwawisz. I nie piszę tego by Cię zaniepokoić czy zmartwić, tylko uświadomić że jak ma być to będzie i stres Ci nie pomoże! Jakby tak każda ciąża była cp to by nasz gatunek wymarł. Uszy do góry i trochę optymizmu- wierz mi, dziewczyny przeszły dużo więcej a jakoś dajemy radę i choć czasem i nas dopada strach i zwątpienie to jednak staramy się być dobrej myśli i czekamy cierpliwie na swoje wizyty
choć założę się że każda chciałaby mieć w domu usg:-) nie?

słyszałyście???

Ja w pierwszej ciąży piłam ją 3x dz. bo mi na przewod pokoarmowy dobrze robiła. Słyszałyście jakieś opinie na ten temat? Pytałam "wujka gooogle" ale opinie sprzeczne wyczytałąm i nadal nic nie wiem

Tak, sprawdziłoAneta a z synkiem Ci się sprawdziło?![]()