reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ella, dziękuję Ci kochana jesteś :zawstydzona/y: a byłam w domu, ale goście, mąż w domu, a od poniedziałku znów tydzień będzie w domu, więc znów będzie mnie mniej ;-)

krolewna, fajnie, że mama przyjeżdża :-)

ja jutro znów gości ogrom, przyjeżdżają znajomi i moje koleżanki z lat podstawówki, jak ja to zniosę jak w takim stanie jestem??? :sorry2: byle pogoda dopisała, to w basenie będę siedziała i tylko na grilla wychodziła :-D, a wieczorem może ognisko zrobimy :-)

Agus, jakiego stresu? to najpiękniejsze 9 m-cy w życiu...nie możemy się zamartwaić, bo jak napisała Aneta, skoro nie ma podstaw po co ich szukać...nic się nie dzieje...cieszmy się :-)

czekam na R, właśnie dzwonił i ma mi lodzika przywieźć :-p...jaki On kochany jak ja ciężarna jestem ;-):-D

reklama
Oki dziewczyny musze wyluzowac jestem po laparoskopi w marcu mialam i okazalo sie ze lewy jajowod niedrozny i zostal tylko prawy dlatego tak mam...

A co do bety to robilam w srode i poniedzialek ten wynik z srody bede miala jutro...

Sprobuje do sowjego gina pojsc w poniedzialek to juz bedzie sie zaczynal 6 a koniec 5 wiec pecherzyk chociaz bedzie:)

Ja tylko mam nadzieje ze skurcze jelit nie zaszkodza i przez to niestety musze wziasc nospe zeby je uspokoic ech

Agus 86 masz wtedy wizyte co ja:)

kurcze bylysmy na spacerku i tyle napisalyscie , sukienki piekne jak i Panny :) gratulacje Perelko bedzie dobrze postaraj soie nie martwic mozesz melise wypic sobie mi w ciazy kazali pic jak sie martwilam w szpitalu . bylam u lekarza i malo sie nie poryczalam bo w danii to sie rodzinny zajmuje tym i nie przepadam za nim eh mam przuyjsc w nast tyg na pobranie krwi tu tykko hemoglobine robia mierza cisnienie i wage i to tyle no i u mnie jeszcze bo ammy konflikt to beda badac chyba combsa boje sie tego no ale co zrobic faceta sie po krwi nie wybiera :)
moja ma 11 miesiecy i dalej karmie piersia a z butli pije kaszwe mleczna na noc i o 12. a nosic nieteety jeszcze musze bo wchodzi wszedzie na czworaka i co sie nawyciagam caly dzien to masakra no i juz wazy 9,5 kg wiec jest co dzwigac

Perelko zap gina czy nie lepszy buskopan zamiast nospy , bo ostatnio raczej tak mowia . bo nospa obniza napiecie miesniowe u dzieci i zaczeli polecac wlasnie buskopan . tu ogolnie nic nie pozwalaja brac ale w pl bralam nospe w malenkim szpitalu a jak mnie wyslali do szczecina do kliniki to wlasnie kazali buskopan

Perelko bardzo cie rozumiem i twoeje obawy ja plakalam na 1 usg z coreczka bo bylam po leczeniu PCOS i sie tak martwilam o nia i ten krwiak ale udalo sie, ale najwazniejsze byc dobrej mysli bo to wiele robi dobrego i dla cIEBIE I DLA DZIDZI

Przepraszam, ze tak po łebkach, ale podczytuje cały dzień, a wieczorem jak chce odpisać to nie wiem co komu.

Suknie w każdym bądź razie piękne :)

niespodzianka urodzinowa - mój mały ma 20miesięcy i równe 15kg. I jak na złość od kilku dni upiera się na noszenie po domu. Chyba piątki mu idą. W każdym bądź razie to jest 'kawał' chłopa. 9,5kg to ja bym z chęcią ponosiła :D

Perelka86 - nie zamartwiaj się na zapas. Na pewno będzie dobrze. Trzeba byc dobrej myśli. A mam pytanie, bo piszesz, że się zaczyna 6, a koniec 5 tygodnia, a na suwaku masz 4t3d?? Jedno chyba do drugiego nie pasuje. Jeżeli pierwsze zgodne z prawdą to pęcherzyk już powinien być. Ja właśnie mam 5t6d i dzisiaj był piękny pęcherzyk na USG i coś co jest już niby sercem.

reklama
Smile, no kawał chłopa :szok:, moja Ami ma 4 lata, a waży 16,4 kg przy wzroście prawie 110 cm, mam nadzieję, że wagę i wzrost odziedziczy po mężu, bo On szczupły i dość wysoki, tzn nie zaliczany do niskich (186 cm), ja kuleczka niska (160 cm) i tentendcje do tycia rodzinne :dry:

Aneta, w takim razie z tych które ja podawałam to w jednym mi się sprawdziło, w drugim nie, w każdym razie...i w jednym i w drugim wychodzi (niestety) parka, ale w każdym w innej kolejności :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry