reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
antaga jak to dzwoni do ciebie polozna?:) jutro idziesz i zaklada ci ta ksiazke??

sama chciałabym wiedzieć o co chodzi.. po prostu zadzownila do mnie położna i zapytała czy mam czas się z nią spotkać jutro a nie za tydzień.. zaczynam się martwić że coś jest może jednak nie tak.. bo w końcu ciążą się zajmują od 8 tygodnia a ona nalega na spotkanie w 7tygodniu..

wszystkiego dowiem się jutro o 15.. a do tego czasu zjem swoje paznokcie :baffled:

ja w turcji mieszkam- w sumie od narodzin malej-bylam w pl tylko co jakis czas jezdzilam tutaj- teraz jestem tu na troche dluzej ale wracamy w polowie wrzesnia i dlatego jestem ciekawa jak to z usg w pl wyglada i ogolnie za zakie badanei sie placi a za jakie nie

sama chciałabym wiedzieć o co chodzi.. po prostu zadzownila do mnie położna i zapytała czy mam czas się z nią spotkać jutro a nie za tydzień.. zaczynam się martwić że coś jest może jednak nie tak.. bo w końcu ciążą się zajmują od 8 tygodnia a ona nalega na spotkanie w 7tygodniu..

wszystkiego dowiem się jutro o 15.. a do tego czasu zjem swoje paznokcie :baffled:
moze wolny termin na jutro?????
a usg dopiero bedziemy mialy 13-14 tydz?

oj dziewczyny ale Wam zazdroszczę przespanych nocek z maluchami mój ma 1,5 roku i budzi się na mleko w nocy ale ja dopiero jakiś miesiąc temu odstawiłam go od cyca w dzień a w nocy dokładnie od 5 sierpnia nie dostaje cycka tylko butle i choć z tym lepiej że zamiast 3-4 pobudek jest jedna
a moja kruszyna ma 11 kg i 85 cm i jak zasypia w dzień to na rękach mi i tak muszę go nosić jakieś 30min do godzinki no i strasznie się na mnie wiesza żeby go nosić a całuśnik z niego że ho ho tylko zastanawiam się jak to dalej bedzie jak on będzie chciał na ręce a ja już spory brzuszek będę miała no i wiadomo za dużo dźwigać też nie wskazane

pamuk_prenses - no tak też myślałam jak zobaczyłam imię Twojej córki :). Fajnie tam masz. Tak cieplutko :)
Ja to bym poleciała znów za rok do Turcji, ale sama nie wiem. W Egipcie widzieliśmy w październiku 3m dzieciaczki ^^. Dla mnie to lekkie przegięcie. Ja miałam wyrzuty, że z 9m lecimy. A teraz w czerwcu jak mały juz biegał to pół pobytu w Turcji za nim biegałam :P

reklama
Madiu - Za 2-3 miesiąca to twój już będzie o niebo więcej rozumiał. Widzę po moim. No, a ja mojemu powtarzam cały czas, że ma fajne nóżki i musi na nich chodzić żeby się nie gniewały na niego... i tak zasuwa sam. Chociaż teraz coś strajkuje, ale to chyba przez zęby.
No a z tym spaniem na rękach to Ci współczuje. Mój do roku takie kombinacje wyprawiał. Zaczęło się jak miał 6m. To w wózku kołysanie, to na rękach.. Raz z bezradności go położyłam do łóżka i powiedziałam, ze ręce mnie już bolą i nie ma noszenia, a ta zaraza zasnęła po 5 minutach sama.. Oby Twojemu małemu tez przeszło spanie na rękach..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry