reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej kochane,

ja witam z rana, dziś czuję się o nieeeeebo lepiej, jakby wszystkie dolegliwości poszły sobie już precz :-D zaraz zmykam na śniadanko, pranie jedno już wstawiłam, później ogarnę coś w domu, zakupy na grilla i czekam na gości...przyjeżdża nasza świadkowa ze swoim facetem, bardzo się cieszę, bo mimo, że mieszkamy od siebie 70 km nie mamy czasu się spotkać, bo zawsze COŚ i wreszcie się udało, ale i tak nie uwierzę jak nie zobaczę Jej u nas ;-)

mamakruszynki, super, że wszystko ok...na przyszłość- dziewczyny założyły odpowiedni wątek, by tak opisywać nasze wizyty :tak::-)

miłego dnia

reklama
U mnie wczoraj był koszmar zjadłam obiad i dostałam takich boleści myslałam, że padnę... wzięłam nospę i wypiłam mięte i nie bardzo pomogło, a dopiero teraz wyczytałam, że nie bardzo z nospą i z miętą... no ale cóż ból był nie do zniesienia...

Ból był związany raczej z żołądkiem i jelitami, taka silna niestrawność...

Heeeee synka urodziłam jak miałam 19 lat.... córeczkę w 26 roku...... ale teraz mam za to cudowne dzieciaczki syn we wrześniu zaczyna drugą klasę liceum a córa 4 klasę podstawówki... zanim się obejrzysz też tak będzie czas jest nieubłagany :-)

Oliwka, wiem wiem...ja jak oglądam zdjęcia Ami to już widzę, że czas leci jak szalony...a tak dobrze pamiętam poprzednią ciążę i dzień porodu, a to już ponad 4 lata temu :zawstydzona/y:

Ja miałam po ostatniej ciąży wskazanie na badania prenatalne w 6-7 tyg. Idę dzis do szpitala o nie zapytać, bo już jestem w 6 (a wg większości kalkulatorow z sieci w 7) a wizyte u mojego gin mam dopiero 5 września. Wzięłam do pracy wszystkie moje dokumenty ciążowe i zobaczę- może mnie przyjmą dzisiaj na badania.

Dziewczyny, jak któraś jeszcze nie widziała to polecam film "tajemnica okrągłego brzuszka" (wystraczy wpisać w google, bo jest na onecie i youtubie) jest taki faajny! Warto go w ciąży objerzeć.

Hej :)
mamakruszynki wspaniałe wieści i ucałuj córcię na jej pół roczku ;) :*
Oliwka36 na pewno będziesz miała wsparcie w starszych dzieciach i pomoc w wielu sprawach no i nie ukrywając ciągle jesteś młodą mamą ;) ja tak sobie po cichu myślę że jak mi dwójka porządnie podrośnie to też nie wiem czy z trzecim dzieckiem jeszcze nie zaszaleję ;D
Dziewczyny powiedzcie co się stało z kwietniówkami, które udzielały się na samym początku np Julianka33, Ewa_30, Neli_29? czy coś ominęłam czy dziewczyny odpoczywają od forum?bo tak mi się wydaje że dawno ich nie było :(

Mamakruszynki- o kurcze nie jestem sama:) mój synus jest starszy od twojej niuni 2 miesiace:-)u nas kompletnie nie byla planowana ciaza , no ale cóż tak wyszlo ze jest fasolinka w brzuszku.Jestes na urlopie wychowaczym?czy jeszcze macierzynski? wracasz do pracy? w razie czego masz jakas pomoc ze strony rodziców lub tesciów? bo u nas niestety katastrofa tescie nie zyja moja mama w Stanach od 25 lat a moj ojciec schizofremik wiec mozemy liczyc tylko na siebie:baffled:

Ja dzis sie strasznie zle czuje mdli mnie na potege:no:zjadlam serek wiejski i tyle:baffled:podbrzusze mnie boli jak cholera...ehhhh dzien do du...

mamakruszynki, no właśnie wszystkiego naj dla malutkiej na półroczku :-)

Pianka, nie wiem czy nie wyjechały, wiesz czas urlopowy, chyba, że i ja coś ominęłam, nie pisałam dużo przez ostatni tydzień :dry: a Wy tak smarujecie, że ciężko Was nadrobić ;-)

Phelania, mi też tak się zaczęło mniej więcej w 6-7 tygodniu, że kiepsko się czułam, a dziś jak ręką odjął, oby tak już zostało, a Tobie życzę, żeby się szybko samopoczucie poprawiło

Ostatnia edycja:
reklama
tiramissu84 daj znać jak z tymi badaniami, musi być w porządku! ;) i dzięki za link, obejrzę w wolnej chwili, lubię takie ciekawostki :)
Phelania a jak się chrzciny udały? mały spokojny był? dużo nas tutaj mam z maluszkami.
Ja Wam powiem że od samego początku ciąży mam bardzo różnie -jednego dnia cała gama objawów a drugiego tylko lekko brzuch chwilę zaboli i to wszystko i tak na przemian :/ jedyne co się utrzymuje na stałe to mdłości :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry