reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
anila moge wypisac co sobie spisałam :-) ale ja tylko rzeczy na swój pobyt pisałam. jak sie dowiem co trzeba dla malca to wtedy mąż dowiezie. Nie chce zapeszać :-) że spakuje ubranko na wyjście a okaże się ze znowu leżymy :-( i trzeba wszystkiego więcej :-( NA klinikach ciuszków nie było potrzeba tak i na borowskie podobno. Ale na patrologii noworodka juz potrzebne były pampersy no bo pobyt dłuższy. Dzieci myją położne swoimi specyfikami...

Moja propozycja to założyć wątek TORBA DO SZPITALA. wpisze sie podstawę i możemy uzupełniać :-) i wyjdzie nam torba idealna ;-) co ty na to Phelania ?

witam kobitki
od rana mam wysoki puls 112 jest mi gorąco i sie poce w nocy tez mokra sie zbudziłąm a wcle w domu nie mam gorące bo nie palone jeszcze od wieczora bo samma jestem i sie nie wybieram do pieca jak u was z pulsem bo cisnienie 124/84

anila moge wypisac co sobie spisałam :-) ale ja tylko rzeczy na swój pobyt pisałam. jak sie dowiem co trzeba dla malca to wtedy mąż dowiezie. Nie chce zapeszać :-) że spakuje ubranko na wyjście a okaże się ze znowu leżymy :-( i trzeba wszystkiego więcej :-( NA klinikach ciuszków nie było potrzeba tak i na borowskie podobno. Ale na patrologii noworodka juz potrzebne były pampersy no bo pobyt dłuższy. Dzieci myją położne swoimi specyfikami...

Moja propozycja to założyć wątek TORBA DO SZPITALA. wpisze sie podstawę i możemy uzupełniać :-) i wyjdzie nam torba idealna ;-) co ty na to Phelania ?

jak najbardziej ,jak dziewczyny sa na TAK- napewno sie przyda ja z checia tez sie dorzuce ze swoimi pomysłami:PPP pozniej jak juz urodzimy to wrzuce w archiwum kwietniówek i bedzie ok:)

Fel z tym wątkiem to bardzo fajny pomysł tym bardziej, ze można by też informacje "szpitalami" wpisywać... jak już wiemy co potrzebne w jakimś konkretnym...

Dziewczyny odezwe sie wieczorem bo mlody skacze po mnie chyba chce isc na zakupy z mama:-Dno nic ide sie szykowac...

Falidae jak bedziesz to załóż watek.

reklama
Zozolka - ja mam tętno ok 100 jak się krzątam po domu przy normalnym ciśnieniu tj 125/80. pocę się już od jakiegoś czasu, zwłaszcza w drugiej części nocy i do południa. jak rozmawiałam z dziewczynami na SR to u nich podobnie z tym poceniem.

Dzisiaj stwierdziłam koniec leniuchowania, już trzecie pranie robię:-D wieczorem jeszcze torby musze spakować bo na weekend wyjeżdżamy. ostatni wyjazd przed rozpakowaniem:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry