Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wszyscy zaczeli sie smiac a on biedny taki tragarz sama niewiem jak tyle wszystkiego na raz dał rade nieść 
- chyba, że leżała już jakiś czas. Ale trzy paki pampersów....dlamnie przesada, p[rzecież i tak zawsze ktoś odwiedza to przy okazji paczkę pampersów dla dziecka może wziąśćno tak cała reszta nie wzbudziłą az takiego zainteresowania bo to się nazbiera ale te paki mega pieluchzozzolka to ta kobita chyba na wakacje jechała skoro tyle tych torb miała- chyba, że leżała już jakiś czas. Ale trzy paki pampersów....dlamnie przesada, p[rzecież i tak zawsze ktoś odwiedza to przy okazji paczkę pampersów dla dziecka może wziąść
felidae nie martw się,może teraz będziesz miała, a buteleczki zawsze się przydadzą. Też chyba kupię 2.
i jeszcze torby dla dziecka brakowało wózka i nosidełkano tak cała reszta nie wzbudziłą az takiego zainteresowania bo to się nazbiera ale te paki mega pieluchi jeszcze torby dla dziecka brakowało wózka i nosidełka
ja bede w szpitalu najprawdopodobniej 80km gdzie mieszkam czyli sporo i nie tak odrazu do mnie ktos przyjedzie ostatnio jak lezałam to ustaliłąm ze maja pojedynczo przyjezdzac codziennie ktos raz koszty paliwa a dwa przyjada wszyscy naraz a potem nikt
ha ha ha przynajmniej mogłaby z tym wózkiem chodzić na spacery po szpitalu :-)

u nas będzie zabrana paczka, potem ktoś przywiezie, a Ty tym razem możesz zrobić tak samo jak wtedy, że każdego dnia ktoś inny do Ciebie przyjedzie i wtedy zawsze może przywieźć pieluchy, czy mąż może je podać i to co tam będzie Ci potrzebne.