reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja tez będę brała tylko 1 paczkę pampkow bo w razie w to ze szpitala do biedronki jest jakieś 5 min spacerkiem także zawsze ktoś podrzuci:sorry2: u mnie już jakiś tydzień temu zauważyłam siare, narazie nie dużo ale chyba pózniej sie rozkreci:dry: ooo buteleczki właśnie muszę kupić jeszcze! No Muro ja już tak mam ponad tydzień ze jak mama albo ktokolwiek powie cos nie tak to ja od razu z japa!! Aż mi wstyd :baffled: Nie wiem te hormony mnie zabija:szok:

reklama
iza, kasiek- no właśnie, wstyd mi nie raz za siebie, bo pyszczę , aż mi głupio:baffled:. na szczęście wszyscy jak na razie wyrozumiali są. no nie wiem co się dzieje, normalnie taka nie jestem:zawstydzona/y:

nie przejmujcie się, zwalmy wszystko na pogodę! ;) ja osobiście mam już dość tej zimy i marzy mi się wiosna. było już tak ładnie, że śnieg topniał, a dzisiaj znów dowaliło... :\

a ja wycieki mam już od 16 tc. myślę, że u każdej z nas już się siara pojawiła tylko nie zawsze chce wypływać :) a wyciskanie sutków celem sprawdzenia nie jest przyjemne...

A wiecie co mnie najbardziej wkurza?! Jak przyjdzie jakaś koleżanka do mojej mamy a ona najchętniej wyjelaby wszystkie ciuszki z komody i pokazywalaby wszystkim!:angry: Normalnie wtedy to już mi nerwy na całego puszczają ... :dry:

ja żadnej siary nie widzę u siebie:no: nic a nic. za to biust - wygląda jak mleczarnia:-D. a zawsze "A" miałam.

iza- mnie ostatnio wkurza jak ktoś chce brzuch głaskać. prócz T i córy. tak mnie to wpienia, a wcześniej mi nie przeszkadzało

Ostatnia edycja:
Kurcze a mi jakos super piersi nie urosły :baffled: Myślałam ze będzie lepiej:sorry2: widać te ostatnie tygodnie poprostu chyba bedą dla nas drażniące i nic na to nie poradzimy:baffled: nic muszą nam darować poprostu:sorry2::-)

ja to się już nie przejmuję tym, że nie leci mi nic, bo będę się martwić później. A poza tym nie zależy mi tak
bardzo na karmieniu piersią (przejechałam się jak karmiłam córkę - skończyłam ją karmić dokładnie rok temu czyli jak miała 2 i pół latka :zawstydzona/y:, strasznie mnnie tojuż denerwowało:wściekła/y:)
iza też tak miałam przy pierwszym, teraz dosłownie zrobiłam awanturę i się skończyło grzebanie w moich szafkach i rzeczach przy koleżankach

reklama
Przeleciałam po lebkach...

Bakteria - witaj znów wśród nas :)

Ja u siebie też siary nie widzę... w pierwszej ciąży też nie widziałam.. a gdyby nie laktator to bym nawet nie wiedziała, że mleko mam ^^

Muro - ja sząłu dostaje jak ktoś chce brzucha dotknąć. A co to niby jest? Mój brzuch, moje dziecko.. jak ktoś chce sobie po dotykać to niech sobie albo ewentualnej żonie (jeżeli to facet chce macać) taki brzuch sprawi..
Fel - ja tez o tych buteleczkach myślałam. Jak będzie problem z mlekiem to męża wyśle do apteki.

Ja dzisiaj robiłam przegląd ciuchów. Wygrzebałam jeszcze worek na strychu. Mam bardzo dużo ciuszków w rozmiarze 80/86, które Antek nosił w wieku 7-8m czyli lipiec i sierpień.. Jak nic polecimy gdzieś w zimę do Egiptu, bo młody będzie miał niezły zapas T-shirtów i krótkich spodenek ^^. Jakoś nie liczę na to, że mały będzie wolniej rósł niż brat.

Ja toryby do szpitala jeszcze nie spakowałam. Mam za to wszystko co mi potrzebne. Za tydzień/dwa zacznę prać ciuszki.. Pod koniec marca ustawie łóżeczko..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry