Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bo mi sie skojarzyło z takim szpitalnym mm, które jest od razu rozrobione w buteleczkach
świetny pomysł na wykorzystanie letnich ciuszków po Antku - popieram
Z tym mlekiem w proszku tzn. takim do rozrobienia to u nas w szpitalu robili problemy. Mało sterylne/ zarazki szpitalne mogę się tam gdzieś wmieszać.. itp itd.. A same położne to mleko mieszały właśnie z proszku i przelewały do tych małych, wcześniej wyparzonych buteleczek ^^.
Te malutkie w sumie nie są az takie drogie jeżeli się je kupi tylko na pobyt w szpitalu... 2-3 dni
NAN Pro 1 w płynie 90ml | Żywność dla dzieci \ Mleka modyfikowane \ Mleka modyfikowane początkowe 1 Mleka modyfikowane | aptekadziecka.pl - wyspecjalizowana apteka dla dziecka i mamy
Bebiko 1 90ml mleko w płynie, gotowe do spożycia RTF | Żywność dla dzieci \ Mleka modyfikowane \ Mleka modyfikowane początkowe 1 Mleka modyfikowane | aptekadziecka.pl - wyspecjalizowana apteka dla dziecka i mamy
, u was też tak często są te czkawki bo nie chcę wyskoczyć u gina z głupim pytaniem.