Aneta_85
Fanka BB :)
Dziewczyny, pilne pytanko. Smoczki jak się wyparza to się na gotującą wodę wrzuca?![]()
My używaliśmy parowaru do wyparzania butelek, smoczków itp.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, pilne pytanko. Smoczki jak się wyparza to się na gotującą wodę wrzuca?![]()
jak nas wypisywali to wróciła do wagi porodowej i do karmienia wyłącznie z cycka.

bo dziecko plakalo, wypilo to swoje 90ml, kupcia byla, brzuch miekki...no to czego wyl? No musial byc chory
dedukcja mlodej mamy;-). Co sie okazalo? Pokarmu ilosciowo to mialam na pol zlobka, ale byl malo tresciwy i mlody niedojadal
. Nikt poza starsza sasiadka mi nie podpowiedzial, zeby malemu dodawac kleiku...i tak w niecalym 3 mscz mlody dostawal odrobinke kleiku do mojego mlesia i "choroby" jak reka odjal;-).
.
mnie to nie przeszkadzało wogóle jakos za specjalnej opieki od niej nie chcialam dawalam rade
wlasnie przez taka nagonke kobiety wpadaja w depresje...u mnie jeszcze wokolo kolezanki mowily "jak to nie karmisz piersia" "to co ze Ci leci krew z brodawek""jestes matka musisz wykarmic dziecko" i tak w kółko ...wku...lam sie i przestalalam karmic bo juz mialam dosc bólu i to ze synek byl nerwowy i sie nie najadał...Wiec teraz przy drugim dziecku podejde lajtowo