reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwiecień 2013

Dzięki lenka. Też nie lubię. Chyba wybiorę się popołudniu do lekarza coby pozostali nie podłapali. Mnie coś gardło zaczyna boleć :/

reklama
Witam :happy2:
majqa, zdrowia dla córy.
eevcia, Ty czytaj Pscołki, ona mądrze prawi, a chłopa miej w czterech literach, od wklejania fotek i filmików sobie nie ulzy, przyjdzie koza do woza, wtedy mu wskaż fb:-)
A ja mam manię jedzenia słonecznika, ale w wersji dla leniwych :-D kupuje taki łuskany, prażę go z sola i zajadam aż mnie zmuli :-D:-D

witam,
ale się popsuła dzisiaj pogoda :-( jest pochmurno u nas i tylko od czasu do czasu prześwieca słoneczko. Rano obudziłam się z potwornym bólem gardła i teraz pomału przechodzi (chyba na zmianę pogody), Doti w przedszkolu a ja zabieram się za jakieś śniadanko bo odkąd wstałam to w brzuszku mi burczy :tak:
Mam pytanie: czy któraś zażywała żelazo Tardyferol? Bo ja po nim tak dziwnie się czuję, jakbym chodziła lekko pijana i śpiąca....:no:czy to normalne?

Hej laseczki,

wczoraj padłam jak tylko obejrzalam "Na wspolnej" jednak zmeczenie i nerwy z moim synkiem daja sie we znaki:baffled:U nas wyspypka nadal jest od wczorak mu podaje Rutinoscorbin na zamkniecie naczynek...narazie nic katar i kaszel sie utrzymuja ,humor tez jest:) Mnie cos gryzie w gardle ,i nie wiem czy syn mnie nie zarazil:/

Ale koniecznie musimy dzis wyjsc!!!! moze na plac zabaw...chociaz na godzinkę....

Kasiek-ja Ci nie pomoge bo mi przepisał żelazo o dziwnej nazwie....:confused:

Dziewczyny zdrówka zycze:***

evcia, współczuję głupiego zachowania męża. Dziewczyny dobrze prawią, by go olać z jednej strony, a z drugiej dać do zrozumienia, że takie akcje są szczeniackie i Ciebie ranią. Osobiście bym chyba zrobiła jakąś awanturkę, ale każde małżeństwo jest inne, więc doradzać konkretnie nie będę.
U nas dziś wiatr halny jak jasna cholera, w nocy z godzinę z mężem nie spaliśmy, tak cały świat szalał!
Ja mam jutro wizytę u lekarza, będą wyniki krwi i moczu, trochę się obawiam. No i ciekawa jestem, jak szyjka, jak waga małej itp. Potem jedziemy z mężem do kliniki na drugą wizytę – mąż pierwszy raz zobaczy małą :-D
majqa, oby szybko córci przeszło!

Witam:)

Nef- odkąd mam nakaz leżenia jestem u teściów. w sumie ze względu na to łozysko przodujące muszę być blisko szpitala. Z Wrocławia faktycznie byłoby daleko. Czuję się trochę jakbym siedziała na bombie tykającej.No i mam nadzieję,że uda się przyjechać na umówiony termin cc, na spokojnie.
o Wałbrzychu też słyszałam wiele dobrego.

bakteria- mam to samo, jedyne moje wyjścia to do lekarza, albo do szpitala na ktg. Wtedy jest święto. Też nie mam kurtki na taką ładną pogodę,ale w sumie nie jest mi potrzebna;-)

kasiek- na suwaczku masz 36 tc, dzidzia wg usg jest mniejsza? ja brałam tardyferon, i też czułam się po nim okropnie źle. Teraz mam inne ,ale nic pomaga anemia jak była tak jest po 3 miesiącach brania żelaza:dry:

anila- jejku Tobie już 36 tc idzie... w ogóle wiele z Was już ma dzieciaczki prawie donoszone:sorry2: Zazdroszczę.:sorry2:

Felidae- no właśnie we Wrocku bywa problem z miejscami w szpitalach. Gdybym była we wrocławiu też wybrałabym chyba Borowską. :tak: i zazdrosze wypadu do pasażu i tych lodówwww
sorry2.gif

eevciaa88- wiem,że to nie pocieszenie,ale może Pogadaj z mężem powiedz mu co Ci leży na "sercu". Niech wie,że takie sytuacje przeszkadzają Tobie.

pola ciąża jest o 3 tyg młodsza bo na suwaczku jest wg daty ostatniej miesiączki, a ja zaszłam w ciążę troszkę później więc jeszcze mam trochę czasu
majqa daj znać jak będziecie po wizycie

Ostatnia edycja:
Witam ciepło i serdecznie :-) dobrego dnia życzę Wam wszystkim:-) wczoraj zamówiliśmy furę dla młodego...
eevciaa88-pogadaj z mężem i pamiętaj, że jesteś piękną i wartościową kobietą.

reklama
eevciaa88 od razu odpisze bo mi zginie w tłumie :-)
hmm wiesz z FB to różnie bywa, czasem wystarczy kliknąć żeby oglądnąć i zaraz z automatu CI udostępnia jako ze TY...
mój M właśnie założył profil ( pare dni temu) zdążył przyjąć paru znajomych powkur....wiać się że mu spam FB pocztę zapycha a na jego tablicy pojawiły się właśnie jakieś linki do "filmików". Nie wiem gdzie u Was prawda leży...ale FB to nie wyrocznia i to ze oglądał nie koniecznie oznacza, że udostępniał...a może byc i tak ze jedno oglądną udostępnił i otworzył puszkę pandory, teraz nawet nie będzie wchodził a coś sie będzie samo udostępniało...Głowa do góry :-) jeszcze parę tygodni i będziemy laski ze ho ho :-)

Do góry