reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwiecień 2013

może masz w normie, ale niższe niż zwykle i organizmowi brakuje do normalnego funkcjonowania.
ja zwyczajowo mam 11,5 wiec 10, 5 to jak dla mnie nie tragedia. a Ty możesz mieć inaczej asiak_85

reklama
no mnie te ręce masakrycznie drętwieją. muszę powiedzieć gin. dłużej nie mogę mieć uniesionych bo szok, "mrówki" mnie obłażą :/ W pierwszej ciąży cały 9 miesiąc miałam zdrętwiały mały palec w lewej ręce. Teraz inne atrakcje. do tego Olo całą noc tańcował. teraz odsypia. Dzięki tym harcom zgaga znowu mnie męczy :[ wrr

Znalazłam Gondolę do tako, tylko czekam na odpowiedź jaka szansa że będzie pasować do stelaża od szwagra. Bo przynajmniej w ludzkim kolorze czarno pomarańczowym a nie żaruwiasto zielonym :-)

jej minusy mieszkania z rodzicami...mama marudzi żebym szła robić drugie więc człapię...

trzymajcie sie do wieczora.

zozzolka- ale coś gorzej się czujesz czy po prostu masz przeczucia takie? będzie dobrze. ja mam zakaz przez T pakowania torby do szpitala jeszcze, bo stwierdził że on ma przeczucie że jak tylko ją spakuję to od razu się zawinę na szpitala;-)
wieczorami skurcze czuje i nie wiem jak z moja szyjka bo zaczeła sie skracac jak w szpitalu polezałąm przez tamten tyddzien wypisali mnie maiałam cos 2,6 mam podane juz sterydy i brałąm kroplówki magnezowe

Ja torbę wczoraj spakowałam. Teraz mogę spać spokojnie.
Miałam być na wizycie u ginekologa, ale nie miałam jak pojechać ;/. Antek z katarem siedzi w domu. Mąż wraca z Katowic - będzie za godzinę. Pojadę we wtorek. Zrobię jutro posiew, bo mi jakieś bakterie znów wyszły w moczu.

Ja jutro kończę 34tc. Coraz bliżej końca.. Coraz bliżej końca :)
Od skończonego 37tc jest już bezpiecznie? Niewiele zostało :)

witam sie i ja,
trochę mnie nie było ale mama wymyśliła sobie wieczorem ze trzeba z królikami zrobić porządek bo już za duże są (czyt. zabić króliczki) no i zeszło nam do 7 wieczór a potem to juz kolacja, kapanie i byłam tak padnięta ze od razu usnęłam A dzis byłam w Krakowie zawieźć prawidłowe skierowanie i odebrać wyniki, przy okazji byliśmy w paru sklepach dziecięcych pooglądać wózki no i dwa mi się spodobały (o tym na innym wątku), a potem pojechaliśmy do mojej gin po wyniki wymazu i lekarstwa bo mam jakieś bakterie i muszę brać globulki przez min 10 dni. :baffled: no a teraz odpoczywam.

hej :-)

Bosze... jaka jestem padnieta!!! cały dzień na nogach :-)
wczoraj poszłam do pracy i wracałam pieszo (w jedną stronę normalnie 25 min teraz ok. 40) dziś już nie dałam rady wrócić - przyjechali po mnie :-) - mam paskudne bóle w dole brzucha... ale teraz jak siedze wygodnie to jest ok

a w pracy było faaajnie... i jeszcze bardziej mi żal, że umykają mi takie fajne rzeczy... dziewczyny się śmiały że mam się zająć jednym dzieckiem (Marysia) a one zajmą się drugim (projekt)... a mi żal że jak wrócę będzie odchowane :-D

ale za to właśnie wstawiłam pierwszą partię ciuszków do prania...

co do nóg to też czytałam że mogą nawet o jeden rozmiar się zwiększyć - ponoć jest to sprawka hormonu relaksyny, która odpowiada też za to że nam się miednica poszerza i dziecko można urodzić... moje stopy jeszcze nie urosły ;-) - dziś ubrałam buty które kupiłam wczesną jesienią jak mi lekarz zabronił obcasów nosić - dość wąskie ale było ok dopóki mi stopy nie spuchły :happy:

reklama
Hej, podczytuje Was, ale lapka nie mam i ciezko tak z komorki. Wizyte w szpitalu opisalam w odpowiednim watku :)

od dwoch dni jestem taka przemeczona, ciagle spac mi sie chce. Ciuszki mam poprane, poprasowane, teraz juz czekam na rozwiazanie i strasznie sie boje. Jak sobie Malutka poradzi na tym swiecie...

Duzo zdrowka, trzymajcie sie w dwupaku :)

Do góry