Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
po co masz sie denerwowac? ja przed samym porodem mialam cala noc bóle brzucha z lekkimi odstepami tak co 10-12 min okazalo sie ze to byly skurcze...no i pozniej sie zaczelo.Ale to nie musi byc to!!! lepiej sparwdzic ja tez z rana łyknelam no-spe bo ma leciutkie skurczyki...ale sa
Swoje nerwy juz przeszlam a jeszcze czeka mnie poród ,połóg i karmienie
wiec na pewno po tym czasie odechce mi sie wszystkiego:-)Dzięki dziewczyny , zjem śniadanie i jede na ip .
Ja też miałam skończyć na 2, a kiedy zaliczyłam wpadkę, po 11 latach od ostatniego porodu to wyłam cały dzień, kiedy to kolega małżonek mnie pocieszał mówiąc jak to fajnie jest mieć małe dziecko
I kiedy zaczęłam się już przyzwyczajać do myśli ciąży, a na wet nią cieszyć- poroniłam :-( Wtedy nie zależało mi na niczym innym, jak tylko doczekać chwili, kiedy mogłabym zajść w ciążę. I tak zaszłam z Szymonkiem i teraz z Hanią. Także nie zarzekajcie się, czasami zycie weryfikuje nasze plany :-)
ja też byłam w nieplanowanej ciąży (straconej...), a wcześniej bym powiedziała, że „w taki sposób” się w ciąże nie da zajść
po prostu na dzisiaj nie wyobrażam sobie więcej bąków w domu, ale kto wie, co się wydarzy ;-)
co zjadłam co wypiłam to od razu na wc i pół godz siedzenia miałam z głowy
normalnie masakra