reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
teva, na szpitalnym właśnie :) chyba, że mnie się coś pomyliło. wszystko możliwe :-D

u mnie TVN24 na non-stopie, ciekawa jestem :) i podoba mi się stwierdzenie "historyczny rok" :)

reklama
lilonka -przeniosłam twój post w odpowiedni watek:)ssssuper ze napisałas:)mam nadzieje ze Agus sie do nas odezwie jak wszystko sie unormuje:-)

Smile,Muro,Pola,-tzn ze prawdopodobnie nic groznego:) ale widzial ze jestem zdenerwowana to nas skierowal na ECHO:-Dchyba wiedział ze sie zapytam:PPP

Ja tu wpadam a tu takie swietne wiadomosci.

Dziewczyny jak chcecie moge założyc watek zamkniety TYLKO Z NUMERAMI TEL wrzuce link i tam bedzie tylko wstep dla NAS:tak:Nie wiem jak na to sie zaopatrujecie , macie jakies propozycje z checia przyjme:)

zozzolka w sumie masz rację,ale majqa zrobito co będzie uważała za słuszne :-)
phelania ja popieram twój pomysł na wątku zamkniętym, tylko jak już wszystkie spisząnr to wtedy wykasować ten wątek-tak dla bezpieczeństwa

kurcze już by mogli pokazać papieża...

ja się na pewno odezwę ze szpitala jak będę już po. pytanie tylko czy to forum będzie jeszcze tak tętnić życiem jak teraz, bo jakby nie patrzeć termin mam na końcówkę kwietnia. chyba że Malutka będzie chciała wcześniej mamę poznać ;)

myślę, że tak jak przez ostatnie dni to na pewno nie, ale zawsze ktoś będzie... pasuje potem założyć wątek maluszków (pielęgnacja, karmienie, ewentualne wizyty lekarskie, szczepinia,itp)

Historyczny rok :) tak mi jakoś przyszło na myśl.
My z mężem razem żegnaliśmy Jana Pawła II i witaliśmy Benedykta XVI bo akurat w tym roku poznaliśmy się a teraz nasze maleństwo będzie razem z nami witać nowego papieża.

Czekam na wiecej opini:) powiem wam kochane ze to różnie bywa mamusie które maja jedno dzieciatko napewno beda czesciej zagladac ,ja sie obawiam ze przy dwóch malych szogunach bede was czytac ale rzadko odpisywac choc bede próbowac jak tylko bede miala czas;)...Ja np na Grudniówkach 2011 jestem do tej pory:P i powiem szczerze ze duzo dziewczyn nie odeszlo:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry