Ewafoto jak czytałam jak zareagowali szefowie to aż mi się łezka w oku zakręciła

Bardzo się cieszę że tak zwinnie poszło bo sama wiem po sobie jakie nieprzyjemne mogą być reakcje w takich sytuacjach.
cytrusik gratulacje że wszystkow porządeczku
Ja wreszcie się cieszyłam że mdłości i wszystko powoli pzechodzi już od 3 dni nie miałam żadnych mdłości i wszystko mi smakuje

Jednak wczoraj cały wieczór przeleżałam ból mi wszedł w prawe biodro ( to samo miałam przy pierwszej ciąży bo dzidzia uciskał jakiś nerw i tak boli że nie można chodzić

) mam nadzieję że to tylko taki jednorazowy ból bo nie wyobrażam sobie leżeć sama z synkiem w domku
Widzialam że pojawił się temat butelek u nas jak Niko miał 5 miesięcy przez nagly stres pokarm mi zaczął zanikać i trzeba było kombinować bo młody nie chciał pić mleka z żadnej butelki. Woda i soczki pił z dr Browna ale młeko nie przeszło w tych butelkach. Więc zakupiliśmy stopniowo chyba wszystkie butelki na rynku i sprawdziła się lovi

jestem zadowolona z butelek i z jakości wykonania więc dr browna i lovi mogę w 100 % polecić.
Mnie też czeka zmiana ginekologa bo porodówka na której pracuje mój obecny lekarz jest zamykana z końcem roku. Ja teraz jak i w pierwsze ciąży będę miała cesarkę więc wolę iść do lekarza który będzie prowadził moją ciąże może nie od początku ale jakiś dłuższy czas. Więc się rozglądamy za nowym lekarzem
A widzę że temat wózków poruszany był my mamy w bardzo dobrym stanie wózek po Nikosiu bo w sumie bardzo krótko jeździł w nim a zostawiony był dla drugiego dzidziusia. Mieliśmy taki wózeczek i byliśmy z niego bardzo zadowoleni
* ABC DESIGN 3TEC 2012 WÓZEK GŁĘBOKOSPACEROWY 2w1 (2569410503) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A Nikosiowi dokupi się dostawkę i będzie w porządeczku mam nadzieję
W sumie teraz nas czeka kupno łóżeczka dla starszego i dokupienie kilka pierdółek bo zostawialiśmy wszystkie rzeczy po Nikosiu i większość rzeczy mamy
MIłego dnia na wszystkich kwietnióweczek