Hania_
Fanka BB :)
Witam się i ja,
Madan, Phelania, Smile trzymam kciuki za zdrowie waszych Skarbów, głowa do góry wszystko wyjdzie na prostą, przesyłam moc pozytywnych myśli
Nef raz w DDTVN pokazywali taki cykl o matkach z różnych stron świata, i w kulturze kolumbijskiej matki karmiące wypijają kilka małych czarnych na dzień, uważają, że to zdrowo... ale wiadomo co kraj to obyczaj

ja za kawką tak średnio ,ale czasami o nocce nie przespanej jak mały wisi non stop na cycu to mam ochotę...
no i nici z mojego dzisiejszego spacerku
w nocy padało a teraz pogoda pod chmurką. Dzisiaj dzień dla małego pełen wrażeń , bo dziadki z podkarpacia przyjeżdżają i zobaczą maluszka pierwszy raz

Madan, Phelania, Smile trzymam kciuki za zdrowie waszych Skarbów, głowa do góry wszystko wyjdzie na prostą, przesyłam moc pozytywnych myśli
Nef raz w DDTVN pokazywali taki cykl o matkach z różnych stron świata, i w kulturze kolumbijskiej matki karmiące wypijają kilka małych czarnych na dzień, uważają, że to zdrowo... ale wiadomo co kraj to obyczaj

ja za kawką tak średnio ,ale czasami o nocce nie przespanej jak mały wisi non stop na cycu to mam ochotę...no i nici z mojego dzisiejszego spacerku
w nocy padało a teraz pogoda pod chmurką. Dzisiaj dzień dla małego pełen wrażeń , bo dziadki z podkarpacia przyjeżdżają i zobaczą maluszka pierwszy raz

Znowu chyba spróbuję z wystawieniem na taras... no i otworzyłam okno w pokoju, żeby trochę przewietrzyć, a mały śpi pod kocykiem.
:-) Mi kawka rano bardzo pomaga
no cóż ...Marcel juz mi sie sni po nocach musze koniecznie go zobaczyc.Wczoraj jak M byl mowil ze caly czas ma cewnik zalozony...
spróbuj pogadac z tymi lekarzami tak jak pisze Bishopka,moze bedziecie mogli na dłuzej zostawac..tyle km na 45min mija sie z celem,wiem ze widok Franciszka wszystko wynagradza ale jednak to jest troche zabawy z tym jezdżeniem
Juz Ci pisalam ze Franek to silny chlop!!! da rade ...
masakra
ja pije tez kawke zbozowa inke,czasem 2,3 szkl dziennie jak mi sie chce. Za normalna kawa czasem tylko tesknie ale szalu nie ma
Phel trzymam kciuki zeby Marcelek juz jutro wyszedl do domku
Smile, Franciszek jest silnym dzieciaczkiem!! Zobaczysz niedlugo zabierzesz synka do domku,calego i zdrowego! Niech Bog ma Was w opiece.