dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
Pscółka też byłam w szoku...wiedziałam, że karmienie nie zabezpiecza przed ciażą, ale jakoś nie myślałam, że @ może przyjść tak szybko po połogu
... spodziewałabym się jakiejś przerwy chociażby miesiąca
nam też coś brzuszek chyba zaczyna doskwierać... kupiłam bobotik i daje 4x8 kropel zobaczymy może pomoże, jak nie to mąż juz wiezie z niemiec ten sab simplex, aczkolwiek jak nocka dzisiaj będzie marna to jutro ide do lekarza po debridat...
Ktoś polecał biogaię (myślałam, że to też simeticon :-), ale już doczytałam, że to probiotyk ), ja daję młodemu już gdzieś 2 tygodnie Diclofor 30 1x5 kropelek (nawet w pon. pediatra nam kazała zacząć dawać ;-) ).
Starszej też daje ten diclofor tylko w saszetkach, podobno wg badań ten szczep bakterii może chronić ukł. pokarmowy na tyle, że organizm jest w stanie "wyjść" z alergii.

... spodziewałabym się jakiejś przerwy chociażby miesiąca
nam też coś brzuszek chyba zaczyna doskwierać... kupiłam bobotik i daje 4x8 kropel zobaczymy może pomoże, jak nie to mąż juz wiezie z niemiec ten sab simplex, aczkolwiek jak nocka dzisiaj będzie marna to jutro ide do lekarza po debridat...
Ktoś polecał biogaię (myślałam, że to też simeticon :-), ale już doczytałam, że to probiotyk ), ja daję młodemu już gdzieś 2 tygodnie Diclofor 30 1x5 kropelek (nawet w pon. pediatra nam kazała zacząć dawać ;-) ).
Starszej też daje ten diclofor tylko w saszetkach, podobno wg badań ten szczep bakterii może chronić ukł. pokarmowy na tyle, że organizm jest w stanie "wyjść" z alergii.
. Jeśli liczysz, że on się domyśli, że trzeba pomóc to powiem Ci, że wśród mężczyzn to chyba białe kruki, niestety wszystko trzeba usiąść i omówić, czasem ponegocjować. Nasz skrajny przypadek to okna, negocjujemy od 2,5 roku kto umyje
ja bym tak łatwo nie odpuszczała i porozmawiała, ale oczywiście decyzja należy do Ciebie