Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurcze i sie martwie moze to juz mi sie woda zbiera...
Rehabilitant powiedzial ze pocwiczymy z 2 miesiace jak nie pomoze zrobimy rezonans tylko ciekawe jak hehehe jak jestem w ciazy
, chodziłabym do tego który prowadził moją pierwszą ciąże, ale jak pisałam wyprowadziliśmy się z Wawy 70 km dalej i trochę byłoby ciężko, zastanawiałam się, czy przypadkiem nie zamieszkać u Mamy w ostatnich tygodniach ciąży i nie rodzić w Warszawie na Madalińskiego, jak rodziłam Ami, ale jak zobaczyłam ten szpital i opiekę położne, pielęgniarki to stwierdziłam, że nie będę wydziwiać
Kurcze, a ja dzisiaj byłam oddać mocz do badań, wróciłam, a tu surprise, krwawe upławy na wkładce.
U mnie zaczął się ósmy tydzień.
Co radzicie?
Nie mam jeszcze lekarza prowadzącego, dopiero 10 września do niej idę.
W poniedziałek pewnie się wcisnę do jakieś lekarza.
Jak będą tylko upławy to czekać do poniedziałku, a jak żywa krew to od razu do szpitala?
ale to pewnie przez te kilogramy ktore mi gdzie polecialy w miedzyczasie... generalnie brzucha ani widu ani slychu.... ale chyba w pierwszej ciazy nie wychodzi tak szybko jak w kolejnych z tego co niektorzy pisza