Cudowny ten pałąk! Kurcze.. Poczekam chyba, aż kasa z ubezpieczenia przyjdzie

K kończy dzisiaj dwa miesiące, złapal mnie na palce obiema rączkami i podciągnął się lekko do góry... Ale nie kombinuje z tym za dużo, bo w sumie to nie wiem, czy nie za nmały na taka gimnastykę...
Nie wiedziałam, że skóra przyzwyczaja się do emolientów... No, ale planuję, że jak się Balmeum skończy, wracamy do Hipp. Leki pomagają na wysypkę, a wszystkie ubranka wyprane w Białym Jeleniu. Planuję też zakup płynu do prania BJ na all. Podobno najtaniej, nawet z przesyłką... Męczy mnie już ta wysypka... a kontrola u dermatologa dopiero 20... do pediatry pewnie pójdę też w przyszlym tygodniu...
Ja też bym chciała przespać 7 godzin ciurkiem... oj tak...

a nawet w ostatnim okresie ciazy tyle nie spalam, bo budzilam sie co 3 godz do toalety i meczlam sie z ponownym zasnieciem...
A K pierwszą noc spędza dzisiaj z nową przytulanką, zamiast pieluchą... Mam nadzieję, że bedzie mu dobrze, bo nie chce, zeby sie szwendal wszedzie z pieluszką jak bedzie starszy...
U nas pogoda piekna, pojezdziłam konno, a w tym czasie synek pieknie spal, a babcia nad nim czuwała.
pscółka - mam jednego pajaca z pepco. Nie jest taki tragiczny, chyba 17,99 zapłaciłam... A Ty mi w sumie przypomnialas, że go mamy - rozmiar 56, więc pewnie nie zalozymy juz... tymbardziej, że pieluszkujemy, zalecenie ortopedy...