iza876
Fanka BB :)
Hej witam sie w ten piękny dzień
Towarzystwo jeszcze spi m i corcia to popijam kawke na balkonie i sie relaksuje z papieroskiem:-) włosy disiaj trochę lepiej myje je w szamponie przeciwlupiezowym i blakna
ja stwierdziłam ze na chrzest ubiore spodnie mam takie ładne bezowe materialowe rurki (jak schudne do nich
) i kupiłam sobie tylko bluzkę taka luznieksza fajna i tyle. Butów mam pełno na obcasach jeszcze mów używanych także mniemusze kupować
Nic idę poprasowac ciuszki młodej bo pozniej pewnie czasu mieć nie bede
Towarzystwo jeszcze spi m i corcia to popijam kawke na balkonie i sie relaksuje z papieroskiem:-) włosy disiaj trochę lepiej myje je w szamponie przeciwlupiezowym i blakna
ja stwierdziłam ze na chrzest ubiore spodnie mam takie ładne bezowe materialowe rurki (jak schudne do nich
) i kupiłam sobie tylko bluzkę taka luznieksza fajna i tyle. Butów mam pełno na obcasach jeszcze mów używanych także mniemusze kupować
Nic idę poprasowac ciuszki młodej bo pozniej pewnie czasu mieć nie bede

Tym razem powiedziałam basta i poprostu oświadczyłam że ochrzcimy dziecko wtedy kiedy uznamy za słuszne i w takiej samej formie jak Wy czyli obiad z chrzestnymi... Sugestie mojej teściowej zakończyłam jednym zdaniem "Tak postanowiliśmy i tak będzie..." i koniec dyskusji więc teściowa musiała to przełknąć... Myślałam że obrazi się śmiertelnie
trochę to ironiczne było, ale mam to w głębokim poważaniu i jeszcze mnie rozbawiło...
Tak że mam nadzieję że i Tobie się uda poskromić zapędy teściowej... ;-)